Amestecul Pentru cârnați albi este o compoziție atent aleasă de condimente și ierburi, creată având în vedere bucătăria tradițională poloneză. Va conferi cârnaților tăi de casă o aromă și un gust caracteristice. Acum disponibil într-un ambalaj de 350 g - ideal pentru iubitorii preparatelor de mezelărie de casă.
Visezi la cârnați de casă aromatici, delicați și cu un gust deosebit? Există o soluție! Cu amestecul nostru de ierburi și condimente vei pregăti cu ușurință cârnați albi delicioși, care se topesc în gură, cu o superbă notă de ierburi. Doar ierburi și condimente special selecționate, fără sare și zahăr.
Un singur ambalaj de 350 g îți va ajunge pentru prepararea a până la 70 kg de cârnați. Amestecul nostru își datorează aroma tradițională în primul rând măghiranului, care îmbogățește gustul natural al cărnii. Uimește-i pe cei dragi cu gustul clasic al cârnaților albi de casă!
Mod de utilizare
Ingrediente pentru 4 kg de cârnați albi:
Preparare:
Taie carnea în bucăți, separă părțile slabe de cele grase. Macină bucățile grase prin sita de 2–4 mm, iar pe cele slabe prin sita de 8–12 mm. Macină separat carnea de vită prin sita fină și amestec-o cu 100 ml de apă rece, până obții o consistență lipicioasă, care va lega întreaga masă de carne. Combină cărnurile măcinate, adaugă sarea și amestecul de ierburi și condimente, apoi frământă carnea cu restul de apă rece. Toate ingredientele trebuie să se lege perfect, iar compoziția să aibă o consistență omogenă și lipicioasă. Cu ajutorul mașinii de umplut cârnați umple mațele cu compoziția de carne. Opărește cârnații cruzi astfel pregătiți în apă la 75–80°C timp de 20–25 min.
Ingrediente: măghiran 57%, condimente 43% (piper negru 28%, nucșoară, usturoi). Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.
Încearcă și calculatorul nostru pentru mezeluri.
Atenție!
Masă netă: 350 g
Dimensiunile ambalajului: