Plante și condimente atent alese - un amestec ideal care va conferi ciolanului tău un gust, aromă și aspect desăvârșit. Fie că este copt, la grătar sau înăbușit - ciolanul pregătit și condimentat corespunzător va fi întotdeauna un fel de mâncare delicios și atrăgător.
Un amestec de plante și condimente atent alese, datorită căruia ciolanele pregătite vor căpăta un gust, aromă și aspect desăvârșit. Această marinată va fi apreciată de orice iubitor de carne de casă, în special de ciolanele excelent condimentate și apetisante. O poți folosi pentru coacere, grătar, înăbușire - în orice formă, felul de mâncare va fi condimentat așa cum îți place.
Alegând Marinata noastră pentru ciolan, optezi pentru ingrediente de înaltă calitate, amestecate în proporții ideale, precum și pentru un meniu mai sănătos. Amestecul nu conține zahăr, glutamat de sodiu și nitrit.
Pregătește ciolane aromate și apetisante - pentru familie și prieteni. Conținutul pachetului (70 g amestec) este suficient pentru a pregăti aprox. 2 kg de ciolan delicios.
Masa netă: 70 g - porție pentru 2 kg
Rețetă pentru 1,5-2 kg de ciolan copt
Ingrediente:
Preparare:
Spală ciolanele și, dacă este necesar, pârlește-le pentru a îndepărta complet firele de păr. Crestează pielea în câteva locuri, de-a lungul porțiilor. Tăvălește ciolanele în 3 linguri de ulei, presară-le bine și freacă-le cu Marinată pentru ciolan. Lasă-le aproximativ 12 ore în frigider, acoperite. Aproximativ 30 de minute înainte de coacere, scoate ciolanele din frigider. În cazul ciolanelor din spate, poți să le injectezi în câteva locuri cu saramură (dizolvă o jumătate de linguriță de sare în 50 ml de apă rece). Pregătește legumele: curăță-le și taie-le - morcovul și pătrunjelul în bastonașe, ceapa în pene, iar usturoiul în felii. Pune totul într-o tavă sau o oală romană, toarnă două linguri de ulei și o cană de apă. Așază legumele pe margini și pe ciolan. Acoperă totul și pune în cuptorul preîncălzit (încălzit la aprox. 50°C). Recomandăm coacerea la 200°C timp de 1 oră (cu încălzire superioară și inferioară, cu ventilație). Apoi toarnă bere peste ciolane și continuă coacerea pentru încă o oră, reducând temperatura la 170°C. După acest timp, verifică dacă carnea începe să se desprindă de os - dacă da, scoate capacul și lasă carnea încă 30 de minute, pentru a se rumeni bine.
Ingrediente marinată: sare neiodată, condimente (usturoi granulat, piper negru, chimen, ienibahar, paprika dulce afumată, paprika iute chili), maghiran, agent antiaglomerant: E 536.
Atenție!
Păstrați într-un loc uscat, nu expuneți la acțiunea directă a razelor UV.
Produsul poate conține urme de muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe ambalaj.