Intestine naturale de oaie - calibru 18/20mm, 15m

SIMBOL: 310602
EAN: 5904816919752

24,54 lei

Adaugă în coș

1,64 RON/m

SIMBOL: 310602
EAN: 5904816919752


DESCRIERE

Alternativă naturală și sănătoasă - pregătind cârnați proprii poți evita aditivii nesănătoși și conservanții, folosiți frecvent în produsele din carne gata preparate​Pentru producerea de cârnați kabanos și frankfurter fără adaos de conservanțiUniversale - le poți folosi atât pentru cârnați subțiri ... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Alternativă naturală și sănătoasă - pregătind cârnați proprii poți evita aditivii nesănătoși și conservanții, folosiți frecvent în produsele din carne gata preparate
  • ​Pentru producerea de cârnați kabanos și frankfurter fără adaos de conservanți
  • Universale - le poți folosi atât pentru cârnați subțiri fierți, afumați, la grătar, uscați și maturizați - intestinele sunt potrivite pentru orice tip de prelucrare a cârnaților
  • Conținutul pachetului 15 m - este suficient pentru aprox. 3-4 kg de umplutură de carne
  • Poți congela partea neutilizată a produsului



Intestine naturale de oaie pentru producerea diferitelor cârnați subțiri de tip kabanos sau frankfurter. Intestinele au fost ambalate ermetic în prezența sării ca agent de conservare. 

Pachetul conține 15 m de intestine. În medie, pentru 1 kg de umplutură de carne este nevoie de aprox. 4,6 m de intestin, în funcție de diferența de calibrare și de tipul de cârnați pregătiți (consumul de intestin este influențat de exemplu de grosimea bucăților de carne, consistența umpluturii). 

Lungimea intestinelor trebuie măsurată după ce au fost înmuiate în apă. Acesta este singurul mod obiectiv de măsurare (după calibrare și înainte de sărare). Obținerea celui mai fiabil rezultat nu se face prin întinderea intestinelor și aplicarea lor la riglă


Intestinele trebuie înmuiate aproximativ 3 ore în apă la o temperatură de aproximativ 30°C înainte de utilizare.


Înainte de deschidere - se pot păstra la temperatura ambiantă, într-un loc uscat și ferit de soare. Cel mai recomandat este păstrarea în frigider, ceea ce le prelungește termenul de valabilitate.


După deschidere - temperatura recomandată de păstrare este de 0 - 14°C. Intestinul neutilizat poate fi congelat fără probleme și utilizat la următoarele preparate.


Ingrediente: intestine de oaie, sare



Lungime
14.8 cm

Lățime
1.2 cm

Înălțime
22 cm

Masă
34.5 g

Tip
de oaie (18mm)

Intestine naturale de oaie - calibru 18/20mm, 15m

Intestine naturale de oaie - calibru 18/20mm, 15m ['pentru cabanoși', ' pentru frankfurter', ' pentru cârnați subțiri de casă', ' fă-o singur', ' cabanoși diy']
favorite

24,54 lei

1,64 RON/m

Adaugă în coș