Secretul Bunicului Feliks pentru saramură - Amestec de condimente și ierburi este o compoziție atent selectată care conferă o aromă și un gust deosebit de ierburi cărnii preparate în mod tradițional acasă.
Visezi la carne saramurată, aromată, delicată și cu un gust extraordinar? Vrei să te întorci în vremurile când mâncărurile nu erau pline de chimicale și aditivi artificiali? Există o soluție! Cu amestecul nostru de condimente și ierburi, vei pregăti cu ușurință preparate din carne delicioase, cu aromă de ierburi și care se topesc în gură, doar din ingrediente naturale! Secretul Bunicului Feliks pentru saramură este un amestec special selectat de condimente și ierburi naturale, fără sare, conservanți și potențiatori de aromă. Amestecul conține: coriandru, ienupăr, piper negru, frunză de dafin, măghiran, cimbru, rozmarin și cimbru - alegând produsul nostru, ai garanția unei alimentații sigure și sănătoase! Un pachet de 35 g este suficient pentru saramurarea a până la 10 kg de carne! Universalitatea produsului face ca amestecul să poată fi folosit atât pentru preparatele preferate din carne de porc, cât și pentru vânat, miel sau vițel. După saramurare cu acest amestec, carnea va căpăta arome și gusturi deosebite - fiind delicioasă atât după afumare, coacere, cât și opărire. Impresionează-ți apropiații cu preparate din carne într-o prezentare uimitoare!
Mod de utilizare:
Ingrediente pentru 5 kg de carne:
Rețetă:
Toarnă jumătate de pachet de amestec în 0,5 L de apă și fierbe, apoi răcește. Pregătește saramura din 2 L de apă, sare de saramură și zahăr. Taie carnea în bucăți egale (aprox. 0,5 - 1 kg), pune-o în vasul pentru saramură și injectează saramura în proporție de 60 ml pe 1 kg. Apoi, adaugă apa răcită cu amestecul de ierburi și condimente la restul saramurii, amestecă bine și toarnă peste carne astfel încât să fie complet acoperită. Cel mai bine este să o presezi deasupra (de exemplu, cu un presor), pentru a nu se ridica deasupra saramurii. Saramurează timp de 10 - 14 zile în frigider. Carnea saramurată, bine uscată, poate fi afumată, coaptă sau opărită.
Ingrediente: condimente 75% (coriandru, ienupăr, piper negru, frunză de dafin), ierburi 25% (măghiran, cimbru, rozmarin 5,5%, cimbru). Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.
Încearcă și calculatorul nostru pentru mezeluri.
Masa netă: 35 g
Atenție!
Nu conține sare, zahăr, conservanți și glutamat de sodiu.
A se păstra într-un loc uscat, ferit de expunerea directă la razele UV.
În incinta fabricii sunt utilizate produse alergene: muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.
Dimensiuni ambalaj: