Potrivită pentru șuncă - Amestecul de condimente și ierburi este o compoziție atent selectată care conferă un gust și o aromă deosebită de ardei șuncii de casă.
Visezi la carne marinată, aromată, delicată și cu un gust extraordinar? Vrei să te întorci în vremurile când mâncărurile nu erau pline de chimicale și aditivi artificiali? Există o soluție! Cu amestecul nostru de condimente și ierburi, vei pregăti cu ușurință preparate din carne delicioase, cu aromă de ardei și care se topesc în gură, doar din ingrediente naturale! Potrivită pentru șuncă este un amestec special selectat de condimente și ierburi naturale, fără sare, conservanți și potențiatori de aromă. Amestecul conține: ardei, piper negru, ienupăr, nucșoară, ienibahar, cimbru, maghiran și usturoi - alegând produsul nostru, ai garanția unei alimentații sigure și sănătoase! Un pachet de 30 g este suficient pentru marinarea a 2,5 kg de carne! Universalitatea produsului face ca amestecul să poată fi folosit atât pentru prepararea mâncărurilor preferate din carne de porc, cât și din vânat, miel sau vițel. După marinare cu acest amestec, carnea va căpăta arome și gusturi deosebite - având un gust excelent atât după afumare, coacere, cât și opărire. Încântă-ți apropiații cu preparate din carne într-o prezentare uimitoare!
Mod de utilizare:
Ingrediente pentru 2,5 kg de șuncă:
Rețetă:
Toarnă 0,5 L de apă peste amestecul de condimente și ierburi și fierbe, apoi răcește. Pregătește saramura din 1,5 L de apă, peklosol și zahăr. Pune șuncile într-un vas pentru marinare și injectează saramura în proporție de aproximativ 60 ml pe 1 kg. Apoi, adaugă apa răcită cu amestecul de condimente și ierburi în restul saramurii, amestecă bine și toarnă peste carne astfel încât să fie complet acoperită. Cel mai bine este să o presezi deasupra (de exemplu, cu un presor), pentru a nu ieși din saramură. Marinează timp de 10-14 zile în frigider. După marinare, scoate șuncile din saramură, pune-le în plase pentru mezeluri și atârnă-le într-un loc aerisit pentru uscare. Șuncile astfel pregătite afumă la 50-60°C timp de 3-4 ore (până când capătă o culoare aurie). Pentru afumare, folosește așchii, de exemplu, de arin și fag. După afumare, opărește șuncile în apă la o temperatură de 75-80°C, până când în interiorul cărnii se atinge o temperatură de 68°C.
Ingrediente: condimente 70% (ardei dulce măcinat, usturoi granulat, ienupăr măcinat, frunze de cimbru, ardei iute măcinat), piper negru măcinat, nucșoară măcinată, ienibahar, ierburi 16,7% (cimbru, maghiran). Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.
Încearcă și calculatorul nostru pentru mezeluri.
Masa netă: 30 g
Atenție!
Nu conține sare, zahăr, conservanți și glutamat de sodiu.
A se păstra într-un loc uscat, ferit de expunerea directă la razele UV.
În incinta fabricii sunt utilizate produse alergene: muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.
Dimensiuni ambalaj: