Pentru kabanos - Amestecul de condimente este o compoziție atent selectată care conferă un gust și o aromă tradițională kabanosului de casă.
Visezi la kabanos de casă aromat, intens și cu un gust extraordinar? Vrei să te întorci în vremurile când mâncărurile nu erau pline de chimicale și aditivi artificiali? Există o soluție! Cu amestecul nostru de condimente, vei putea pregăti cu ușurință kabanos delicios, aromat, tradițional și care se topește în gură, doar cu ingrediente naturale! Pentru kabanos este un amestec special selectat de condimente naturale fără sare, conservanți și potențiatori de aromă. Amestecul conține: piper negru, ienupăr, boia dulce și chili, nucșoară, ienibahar și usturoi - alegând produsul nostru, ai garanția unei alimentații sigure și sănătoase! Un pachet de 30 g este suficient pentru a prepara până la 2 kg de kabanos! Aroma intensă a amestecului nostru pentru kabanos îți va permite să creezi o gustare sănătoasă. Încântă-ți apropiații cu gustul clasic al kabanosului de casă!
Mod de utilizare:
Ingrediente pentru 2 kg de kabanos:
Rețetă:
Taie carnea în bucăți, separând părțile slabe de cele grase. Măcină bucățile grase printr-o sită cu ochiuri de 2-4 mm, iar cele slabe printr-o sită cu ochiuri de 8-12 mm sau cu un tocător. Măcină carnea de vită separat prin cele mai mici ochiuri și amestecă cu 100 ml de apă rece, astfel încât să se formeze un gel alb care va lega întreaga masă de carne. Combină carnea măcinată, adaugă peklosol și amestecul de condimente. Amestecă bine cu restul de apă și lasă la frigider pentru o zi. Scoate carnea cu aproximativ o oră înainte de a forma cârnații. Folosind o mașină de umplut, umple intestinele cu carne. Atârnă cârnații la uscat la temperatura camerei pentru câteva ore. Odată bine uscați, pune-i în afumătoare și afumă-i la 40 - 50°C timp de aproximativ 2-3 ore (până când capătă o culoare ușor maronie). Pentru afumare, folosește rumeguș de exemplu de cireș. Apoi coace kabanosul (fără rumeguș) la o temperatură de până la 75°C timp de 30 de minute. Poți lăsa kabanosul în frigider pentru 2-3 zile pentru a se usca, apoi ambalează-l în vid, ceea ce va prelungi timpul de păstrare.
Ingrediente: condimente 86,7% (piper negru 20%, ienupăr, boia dulce roșie, chili 13,3%, nucșoară măcinată 10%, ienibahar), usturoi granulat. Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.
Încearcă și calculatorul nostru de mezeluri.
Masa netă: 30 g
Atenție!
Nu conține sare, zahăr, conservanți și glutamat de sodiu.
Păstrați într-un loc uscat, ferit de expunerea directă la razele UV.
În incinta fabricii sunt utilizate produse alergene: muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.
Dimensiuni ambalaj: