Peklosól cu ierburi "Pekla" - 70 g

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511

5,54 lei

Adaugă în coș

79,14 RON/kg

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511


DESCRIERE

Ajutor de neînlocuit în producția de mezeluri de casă - sarea cu nitriți îți va permite să pregătești saramuri pentru sărare (maturare), injectare și frecare a mezelurilor și cărnii preparate în propria casă.Ambalaj eficient - 70 g de sare cu nitriți îți ajung pentru a pregăti 2 kg de carne.Culoare ... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Ajutor de neînlocuit în producția de mezeluri de casă - sarea cu nitriți îți va permite să pregătești saramuri pentru sărare (maturare), injectare și frecare a mezelurilor și cărnii preparate în propria casă.
  • Ambalaj eficient - 70 g de sare cu nitriți îți ajung pentru a pregăti 2 kg de carne.
  • Culoare apetisantă, gust delicios și miros aromat - folosind sarea cu nitriți cu ierburi, carnea ta va rămâne plăcut rozalie. Conținutul de ierburi din amestec face ca preparatele să fie deosebit de gustoase și aromate.
  • Pregătire rapidă și simplă - pentru a pregăti saramura este suficient să adaugi conținutul ambalajului în 1 L de apă, să amesteci și să dai în clocot.


Pekla - sare cu nitriți cu ierburi îți va permite să pregătești rapid și fără probleme saramuri pentru sărarea și injectarea mezelurilor și cărnii de casă. Produsul este potrivit și pentru frecarea uscată a cărnii. Un ambalaj de 70 g este suficient pentru a pregăti 2 kg de carne. Folosind sarea cu nitriți cu ierburi, carnea ta va rămâne plăcut rozalie, aromată și extrem de gustoasă! Crearea propriei saramuri nu a fost niciodată mai ușoară!

Este suficient să amesteci și să fierbi conținutul ambalajului în 1 L de apă.


Rețetă pentru sărare umedă a 2 kg de carne:

Pune conținutul ambalajului în 1 L de apă și dă în clocot. Carnea (de preferat în bucăți de aprox. 1 kg) așază-o într-un recipient destul de strâmt (vas de ceramică sau butoi pentru sărare) și, după răcire, toarnă peste ea saramura de maturare pregătită. Opțional, adaugă pentru sărare 1-2 căței de usturoi tăiați. Maturează la 4-8℃ timp de 7 zile dacă folosești injectare (14 zile fără injectare), întorcând carnea o dată la două zile. Carnea este potrivită pentru fierbere, afumare, coacere.

Rețetă pentru o delicioasă șuncă de casă la cuptor:

https://browin.pl/przepisnik/przepis/domowa-szynka-pieczona


Ingrediente:

sare, condimente și ierburi 10,3% (coriandru, ienupăr, ienibahar, maghiran, frunză de dafin, piper negru, cimbru, rozmarin, timian), ierburi 2,6% (maghiran, cimbru, rozmarin, timian), nitrit de sodiu 0,5%, agent antiaglomerant (ferocianură de potasiu).

Atenție!

Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.

A se păstra într-un loc uscat, a nu se expune la acțiunea directă a razelor UV.

Produsul nu este destinat consumului direct.


Dimensiunile ambalajului:

lungime 12 cm

lățime aprox. 0,7 cm

înălțime 16 cm.

Masă
67.0 g

Utilizare
universal pentru carne

Cu sare
da

Peklosól cu ierburi "Pekla" - 70 g

Peklosól cu ierburi "Pekla" - 70 g ['pentru maturare', ' pentru șuncă', ' pentru șunci', ' mezelărit', ' saramură de maturare', ' șuncă de casă', ' pentru afumare', ' pentru coacere']
favorite

5,54 lei

79,14 RON/kg

Adaugă în coș