Peklosól Pekla cu usturoi și ierburi pentru șuncovar, 100 g

SIMBOL: 410022
EAN: 5904816004120

5,68 lei

Adaugă în coș

56,80 RON/kg

SIMBOL: 410022
EAN: 5904816004120


DESCRIERE

Pregătești mezeluri în șuncar? Încearcă neapărat Peklosoli - Pekla cu usturoi și ierburi dedicată mezelurilor pregătite în șuncar.Ușor de utilizat - vei pregăti rapid și ușor o saramură ideală pentru prepararea cărnii fierte și afumate, de exemplu, în șuncar, scoțând la iveală gustul lor delicios.Un... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Pregătești mezeluri în șuncar? Încearcă neapărat Peklosoli - Pekla cu usturoi și ierburi dedicată mezelurilor pregătite în șuncar.


  • Ușor de utilizat - vei pregăti rapid și ușor o saramură ideală pentru prepararea cărnii fierte și afumate, de exemplu, în șuncar, scoțând la iveală gustul lor delicios.
  • Un singur produs, multiple posibilități de prelucrare - saramura este excelentă pentru fierberea cărnii, de exemplu, în șuncar, dar o poți folosi și pentru afumare, sărare sau coacere (la temperaturi sub 150°C) a deliciilor tale de casă.
  • Amestec perfect compus - vei găsi în el o mulțime de condimente, inclusiv: piper negru, ienibahar, nucșoară, ardei iute, chimen, coriandru, muștar, ardei iute, ardei dulce, ceapă uscată și usturoi granulat, precum și ierburi: maghiran, cimbru și leuștean. Aceste adaosuri naturale și sănătoase vor asigura produselor tale de casă un gust excelent și o aromă deosebită.
  • Protecție eficientă împotriva bacteriilor dăunătoare - datorită saramurii noastre, șuncile și alte cărnuri vor păstra nu doar o culoare frumoasă, ci vor fi și stabile microbiologic.
  • Ambalaj economic - 100 g de peklosoli îți vor fi suficiente pentru a pregăti în șuncar până la 1,1 kg de șuncă fiartă sau altă carne pe care o vei afuma, săra sau coace (la temperaturi sub 150°C).

 

Datorită celei mai noi pekla a noastră, pregătirea cărnii gustoase și sănătoase

în șuncar, de exemplu, șuncă fiartă cu aromă de usturoi și ierburi, este o adevărată plăcere. Folosind proporțiile gata pregătite și verificate, vei pregăti ușor și rapid o saramură aromată, îmbogățind gustul șuncii de casă cu note de ierburi. Peklosoli noastră va face, de asemenea, ca cărnurile tale să aibă nu doar o culoare apetisantă, ci și să păstreze stabilitatea microbiologică. Ambalajul de 100 g este suficient pentru a pregăti până la 1,1 kg de șuncă fiartă sau altă carne pe care o vei afuma, săra sau coace (la temperaturi sub 150°).


Dacă în bucătăria ta de acasă nu au ajuns încă preparatele fierte în șuncar - lasă-te tentat de ele!

 

Pregătire:

Conținutul ambalajului se toarnă peste 1 L de apă, se fierbe și se lasă la răcit. O bucată de șuncă sau mușchi de porc de 1,1 kg se așază într-un recipient mic, astfel încât să fie complet sub suprafața saramurii de sărare. Pentru un proces de sărare mai rapid, injectează carnea în câteva locuri (aprox. 60 - 80 ml de saramură). Sărează în frigider (4-8°C) timp de 5-7 zile, întorcând carnea la fiecare 2 zile. După sărare, scoate carnea din saramură și pune-o în șuncar. În capac se introduce un termometru. Vasul șuncarului se așază într-o oală cu apă, astfel încât nivelul acesteia să fie deasupra nivelului cărnii. Temperatura apei nu trebuie să depășească 90°C. Fierberea se face până la atingerea a 68°C în interiorul cărnii. Apoi scoate șuncarul din apă, lasă-l să se răcească, după care pune-l în frigider, de preferință peste noapte.


Ingrediente: Sare neiodată, condimente (piper negru 4,3%, ienibahar, nucșoară, ardei iute, chimen, coriandru, muștar, ardei iute, ardei dulce); agent antiaglomerant: E 536, usturoi granulat 4,4%, zahăr, ierburi 1,5% (maghiran, cimbru, leuștean), ceapă uscată, azotat de potasiu, nitrit de sodiu.

Produsul poate conține urme de muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.



Masă
100.0 g

Utilizare
pentru aparat de șuncă

Cu sare
da

Peklosól Pekla cu usturoi și ierburi pentru șuncovar, 100 g

Peklosól Pekla cu usturoi și ierburi pentru șuncovar, 100 g ['pekla', ' sărare', ' pekla pentru șuncă', ' pekla pentru șuncovar', ' pekla pentru carne', ' peklosól', ' saramură pentru sărarea cărnii', ' rețetă saramură pentru sărarea cărnii', ' sărare uscată', ' sare pentru sărare']
favorite

5,68 lei

56,80 RON/kg

Adaugă în coș