Iubești fripturile suculente, bine preparate? Vrei ca carnea ta gătită, coaptă și la grătar să fie fragedă și delicată, iar gustul să fie accentuat de condimentele și marinatele folosite? Alege perforatorul nostru de carne - un dispozitiv indispensabil în bucătărie, inclusiv pentru preparatele la grătar. Utilizarea perforatorului este extrem de simplă și, în același timp, sigură. Cele 56 de lame ascunse în carcasa de plastic din oțel inoxidabil, datorită unei protecții speciale, se extind din dispozitiv doar în momentul în care este apăsat pe carne. Astfel, nu trebuie să te temi de tăieturi accidentale! Când depozitezi dispozitivul în sertar, poți bloca complet extinderea lamelor!
ATENȚIE la cuțitele ascuțite! Depozitarea sigură a dispozitivului este posibilă datorită blocajului care permite blocarea completă a extinderii lamelor din perforator!
De ce merită să perforezi carnea înainte de tratamentul termic?
În primul rând - această procedură permite reducerea timpului de gătire, prăjire și grătar cu până la 50%! În al doilea rând - permite o mai bună absorbție a marinatei și condimentelor. Masa fibroasă a cărnii devine moale, iar preparatele mai fragede și suculente. Perforarea cărnii previne, de asemenea, reducerea volumului întregului preparat în timpul coacerii!
În al treilea rând - carnea își păstrează sucurile naturale în timpul tratamentului, este mai gustoasă, mai ușor de consumat și de digerat!
Date tehnice: