Așchii pentru afumare/grătar carne de porc - mix (70% arin, 30% fag), 450 g, cl.10

SIMBOL: 780846
EAN: 5904816024906

12,14 lei

Adaugă în coș

12,14 RON/buc.

SIMBOL: 780846
EAN: 5904816024906


DESCRIERE

Rumeguș de afumare din arin și fag, dedicate utilizării în procesul de afumare și grătar al cărnii de porc. Datorită acestor rumegușuri, preparatele din acest tip de carne vor căpăta aroma și gustul dorit, precum și o culoare atractivă auriu-maronie.100% lemn natural de arin și fag, din zone ecologi... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Rumeguș de afumare din arin și fag, dedicate utilizării în procesul de afumare și grătar al cărnii de porc. Datorită acestor rumegușuri, preparatele din acest tip de carne vor căpăta aroma și gustul dorit, precum și o culoare atractivă auriu-maronie.


  • 100% lemn natural de arin și fag, din zone ecologic curate. Rumegușurile sunt lipsite de compuși de impregnare și conservare, nu conțin fracțiuni prăfoase.
  • Permite obținerea unor efecte profesionale în procesul de afumare și grătar.
  • Asigură o aromă, un gust și un aspect excelent cărnii de porc preparate - șuncă, fripturi, ceafă, coaste etc.
  • Se caracterizează printr-un conținut optim de apă - sub 11%.
  • Sigur, curat, pregătit cu grijă - produs de înaltă calitate, care va satisface așteptările celor mai exigenți iubitori de afumături și preparate la grătar. 
  • Clasa 10 (fracțiune grosieră) - datorită dimensiunii lor (8-12 mm), aceste rumegușuri sunt recomandate în special pentru așa-numitele afumători de balcon - modele mici și portabile, deoarece generează fum mult timp și uniform. Se vor dovedi utile și în generatoarele de fum pentru afumători mai mari.


Cantitatea de rumeguș din ambalaj (450 g) este suficientă pentru câteva ore de afumare (în funcție de echipamentul utilizat) – fără grija că se vor termina în timpul pregătirii preparatelor tale preferate.


Rumegușuri naturale, de înaltă calitate, fiind o combinație de lemn de arin și fag în proporții atent alese, ideale pentru afumarea și grătarul porțiilor de carne de porc. Datorită dozării și arderii corespunzătoare, procesul de pregătire a preparatelor va fi realizat profesional, iar preparatele finale vor căpăta aroma, gustul și aspectul potrivit. Avantajele acestor rumegușuri vor fi apreciate de orice iubitor de afumături delicioase și preparate la grătar. Conținutul optim de apă asigură aprinderea ușoară a rumegușurilor și generarea eficientă a fumului de afumare. 


Mai multe despre rumegușuri poți afla din articolul nostru de pe blog Alege rumegușurile și fă fum!

Verifică Calculatorul nostru pentru afumături -te va ajuta să pregătești produse delicioase de casă.


Mod de utilizare: 

Grătar: În jurul cărbunelui încins, așează un strat de rumeguș de doi centimetri – nu le așeza direct pe vatră, deoarece se vor arde imediat. Pentru a folosi rumegușurile cât mai economic, le poți umezi ușor cu apă, ceea ce va facilita generarea unei cantități mai mari de fum. Acoperă grătarul cu capacul imediat după așezarea preparatelor pe grătar. Timpul de grătar – de la 10 la 30 de minute (în funcție de dimensiunea și tipul cărnii preparate). 

Afumare: În funcție de tipul de afumătoare pe care o deții, așează rumegușurile în afumătoare – în locul destinat acestora, eventual în generatorul de fum sau pe vatră – în jurul lemnului încins.


Rumegușuri ideale pentru utilizarea în generatorul de fum. Utilizarea unui astfel de generator de fum asigură obținerea celor mai profesionale efecte – produse cu un gust, aromă și culoare excelente.


Atenție: Manipularea afumătoarei și a grătarului ar trebui să fie realizată exclusiv de adulți, respectând regulile de siguranță la incendiu și după ce s-au familiarizat cu instrucțiunile de utilizare ale dispozitivului respectiv și cu recomandările privind utilizarea rumegușurilor. În timpul aprinderii rumegușurilor și adăugării lor în timpul funcționării grătarului sau afumătoarei și generatorului de fum, fii precaut pentru a evita eventualele arsuri. Asigură-te că copiii și animalele de companie nu au acces la dispozitivele încins. 


Rumegușurile trebuie păstrate într-un loc uscat și răcoros. 


Rumegușurile de afumare disponibile în oferta noastră au opinii pozitive: Institutul de Industrie a Cărnii și Grăsimilor, Institutul Național de Igienă, Institutul Național de Sănătate Publică.


Ambalajul conține 450 g de rumeguș.

Masă
0.45 kg

Așchii pentru afumare/grătar carne de porc - mix (70% arin, 30% fag), 450 g, cl.10

Așchii pentru afumare/grătar carne de porc - mix (70% arin, 30% fag), 450 g, cl.10 ['așchii de afumare', ' așchii pentru afumare', ' așchii pentru grătar', ' așchii pentru grill', ' fum de afumare', ' așchii din arin și fag', ' așchii fag și arin', ' așchii pentru afumarea cărnii', ' așchii pentru afumătoare', ' așchii pentru carne de porc', ' mix pentru carne de porc', ' așchii clasa 10', ' așchii calibru 10', ' așchii pentru afumarea șuncii', ' așchii pentru fripturi', ' afumarea cărnii de porc', ' grătar carne', ' șuncă afumată', ' ce așchii să alegi pentru afumare']
favorite

12,14 lei

12,14 RON/buc.

Adaugă în coș