Sare de sărare - Pekla pentru cârnați obișnuiți

SIMBOL: 410014
EAN: 5908277716509

5,68 lei

Adaugă în coș

87,38 RON/kg

SIMBOL: 410014
EAN: 5908277716509


DESCRIERE

... pentru că lucrurile făcute acasă sunt mai bune!​Peklosól - Pekla pentru cârnați obișnuiți, adică salpetru cu un amestec de ierburi și condimente, este ideală pentru prepararea cârnaților fierți și afumați. Datorită sărării, carnea va păstra o culoare apetisantă și va fi stabilă microbiologic. Ie... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

... pentru că lucrurile făcute acasă sunt mai bune!

Peklosól - Pekla pentru cârnați obișnuiți, adică salpetru cu un amestec de ierburi și condimente, este ideală pentru prepararea cârnaților fierți și afumați. Datorită sărării, carnea va păstra o culoare apetisantă și va fi stabilă microbiologic. Ierburile și condimentele din amestec îi vor oferi un gust excelent și o aromă deosebită.


Rețetă pentru Cârnați Obișnuiți

Pregătește: 

  • 600 g de pulpă, 500 g de ceafă, 
  • 400 g de slănină, 
  • 200 g de grăsime, 
  • 200 g de carne de vită, 
  • 100 g de mușchi, 
  • 100 ml de apă, 
  • 1 pachet de Pekla pentru Cârnați Obișnuiți, 
  • intestine de porc. 

Toacă ceafa, pulpa și mușchiul cu o mașină de tocat cu ochiuri de 12 mm. Toacă slănina și grăsimea cu o mașină de tocat cu ochiuri de 8 mm. Toacă carnea de vită de două ori cu cele mai mici ochiuri. Adaugă 100 ml de apă rece la carnea de vită și frământă până apare un gel alb. Apoi combină toate tipurile de carne, adaugă 1 pachet de Pekla și frământă bine. Lasă la frigider timp de 24 de ore. Cu 20 de minute înainte de a scoate carnea din frigider, pregătește intestinele de porc. Clătește-le bine și lasă-le în apă călduță. Scoate carnea și frământă-o încă puțin, apoi gustă și, dacă este necesar, condimentează după gust. Cu ajutorul unei mașini de umplut, umple intestinele (destul de strâns, dar permițând răsucirea cârnaților și formarea lor). Lasă cârnații să se usuce aproximativ 1-2 ore la temperatura camerei. Cel mai bine este să fie suspendați, de exemplu, pe un suport pentru mezeluri. După uscare, transferă cârnații în afumătoare și afumă-i la o temperatură de 50-60°C timp de 1,5 ore (până capătă o culoare aurie). După acest timp, opărește cârnații în apă la o temperatură de 75°C timp de aproximativ 15 minute (taie o bucată și verifică dacă produsul este opărit).

Mai multe rețete găsești la: www.browin.pl/przepisnik


Ingrediente:

sare neiodată, amestec de ierburi și condimente (usturoi granulat, piper negru, maghiran, nucșoară, ardei roșu iute), azotat de potasiu.


Atenție!

A se păstra într-un loc uscat, răcoros și umbrit.

Produsul poate conține urme de muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.

A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe ambalaj.


Dimensiuni ambalaj:

lungime 12 cm

lățime aprox. 0,5 cm

înălțime 16 cm.

Masă
65.0 g

Cu sare
da

Utilizare
pentru cârnați

Sare de sărare - Pekla pentru cârnați obișnuiți

Sare de sărare - Pekla pentru cârnați obișnuiți ['black weekend', ' pekla', ' sărare', ' pekla pentru cârnați obișnuiți', ' sare de sărare pentru cârnați', ' cârnați de casă', ' cârnați obișnuiți', ' cârnați de casă', ' cârnați obișnuiți de casă']
favorite

5,68 lei

87,38 RON/kg

Adaugă în coș