Combinarea drojdiilor nobile de vin cu nutrienți special selectați, săruri minerale și vitamine.
Vinistart este recomandat în special pentru vinuri din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, prune renclod și ungurești, mure, coacăze negre, albe și roșii, afine, soc negru, porumbar.
Vinistart asigură o fermentație rapidă și eficientă într-un interval larg de temperaturi, precum și un buchet și un gust minunat al vinului. Acesta este rezultatul acțiunii ingredientelor atent combinate: o tulpină de drojdie special selectată, săruri minerale care sunt o sursă valoroasă de azot și fosfor pentru drojdiile de vin și vitamine care acționează ca activatori ai fermentației și influențează pozitiv gustul și aroma vinului.
Caracteristici esențiale:
- ambalaj de 34 g pentru 25-50 L
- alcool: până la 17%
- temperatura de fermentație: 15-30°C
Mod de utilizare
Dizolvați conținutul plicului în 100 ml de must, apoi turnați în recipientul de fermentație și amestecați.
Ingrediente:
drojdii de vin Saccharomyces cerevisiae, fosfat diamoniu, vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție:
utilizați întregul ambalaj pentru o singură preparare.
Dimensiunile ambalajului:
lungime 12 cm
lățime aprox. 0,5 cm
înălțime 16 cm.