Drojdie de vin universale, active, uscate FERMIVIN LS2 - pentru vinuri albe, roșii, rozé și spumante - până la 16% alc., ideale pentru "restartul" fermentației, pentru 10-35 L de must, 7 g.
Vrei să începi aventura ta cu vinificația de casă? Faci propriile băuturi de casă și cauți produse de înaltă calitate? Îți recomandăm drojdia noastră nobilă, universală, uscată Fermivin LS2 pentru toate tipurile de vinuri: albe, rozé, roșii și spumante. Recomandate în special pentru producția de băuturi de casă din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, prune Reine Claude și maghiare, soc negru, aronia, mure, coacăze negre, albe și roșii și afine negre. Fermivin LS2 este o tulpină special selectată de drojdii de vin, provenind din regiunea Champagne din Franța - apreciatele "bayanus", asigurând o fermentație rapidă și stabilă chiar și în condiții dificile. Au un impact neutru asupra profilului aromatic al vinului, permițând astfel păstrarea aromelor fructelor din care se obține băutura. Sunt ideale pentru restartul fermentației - "pornirea" mustului, când vinul încetează să "lucreze" înainte de a atinge proprietățile dorite. Drojdia este extrem de ușor de utilizat. Un pachet de 7g este suficient pentru a realiza între 10 și 35 L de must. Intervalul de temperatură pentru fermentație este de 14-28°C, cu posibilitatea de a atinge chiar 16% alcool! Folosind nutrienți cu vitamina B1 și Kombi Vita disponibile în oferta noastră, poți garanta plinătatea posibilităților oferite de drojdie!
Caracteristici:
Mod de utilizare:
Conținutul plicului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. de 30°C, se lasă timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentație sau balonul cu must de vin.
Ingrediente:
drojdii de vin Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție!
Pentru un proces optim de fermentație, se recomandă adăugarea de Nutrienți: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat exclusiv enologiei, nu pentru consum direct.
Dimensiuni ambalaj: