Drojdie nobilă, universală, uscată pentru toate tipurile de vinuri cu o toleranță ridicată la alcool (până la 18%). Este recomandată în special pentru vinuri din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, prune Reine Claude și magiun, aronia, coacăze negre, albe și roșii, afine, mure, soc negru.
Enovini® este un amestec excelent, special selecționat, de două tulpini de drojdie de vin, datorită intervalului larg de temperaturi (15-35 °C) poți fi sigur de o fermentație stabilă și rapidă.
Drojdiile se caracterizează printr-o putere mare, datorită căreia sunt ideale pentru reluarea fermentației chiar dacă vinul ar înceta să lucreze înainte de a atinge proprietățile dorite. Produsul permite obținerea unui vin clar de înaltă calitate.
Drojdia uscată activă este foarte ușor de utilizat. Un pachet de 7 g este suficient pentru a pregăti 10-35 L de must cu un conținut final de alcool de până la 18%.
Mod de utilizare:
Conținutul plicului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. de 30°C, se lasă timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentare sau în balonul cu mustul de vin.
Utilizarea drojdiei de vin Enovini® asigură o fermentație rapidă și stabilă într-un interval larg de temperaturi!
Fișa detaliată de siguranță se află în fișierele atașate.
Ingrediente:
drojdii de vin Saccharomyces cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție!
Pentru un proces optim de fermentație, se recomandă adăugarea unui Nutrient: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat exclusiv enologiei, nu pentru consum direct.
Dimensiuni ambalaj: