Cameră de afumare cu capacitate de 200 L, realizată din molid scandinav, împreună cu bază din oțel inoxidabil pe picioare cu înălțimea de 40 cm. Alege module dedicate (modul de încălzire, generator de fum, controler) și bucură-te de o afumătoare care, îmbinând tradiția cu modernitatea, îți va îndeplini pe deplin așteptările.
- Capacitate mare și libertate de alegere - în camera de afumare cu capacitate de 200 L încap (considerând produse de mărime medie) aprox. 16 șunci sau 18 porții de cotlet de porc ori bacon, sau 40 mușchiuleți ori păstrăvi, sau 36 inele de cârnați.
- Înălțime practică - înălțimea camerei (100 cm) permite afumarea cârnaților sau peștilor lungi.
- Acoperiș cu șipci decorative și horn cu șuber - aceste elemente asigură afumătorii funcționalitatea adecvată și îi conferă o formă caracteristică, de efect.
- Bază din oțel - este realizată din oțel inoxidabil și echipată cu picioare de 40 cm – va asigura o utilizare stabilă și comodă a afumătorii.
- Bare incluse - odată cu camera primești 6 bucăți de bare pentru suspendarea produselor afumate.
- Calitate înaltă - camera a fost proiectată și realizată astfel încât să poată servi cu succes mulți ani.
- Lemn natural - molid scandinav.
Elementele setului:
- cameră de afumare din lemn – cu acoperiș, horn cu șuber și șipci pentru acoperiș,
- bază din oțel inoxidabil pe picioare,
- bare pentru suspendarea produselor (6 buc.)
Capacitatea afumătorii: 200 L, înălțimea camerei: 100 cm, încărcătură: 15-20 kg.