Afumătoarea de casă în oală este primul astfel de dispozitiv inovator din Polonia, datorită căruia vei pregăti carnea, peștele și brânzeturile tale preferate în orice condiții - de acum și acasă!
Afumarea ți se părea până acum o activitate de exterior? Nu ai grădină, dar totuși vrei să prepari mâncăruri afumate? Descoperă afumătoarea noastră de casă în oală. Datorită construcției sale extrem de etanșe și furtunului care permite evacuarea fumului generat în timpul afumării - vei pregăti carnea, brânzeturile și peștele preferat pe un aragaz obișnuit! Nu trebuie să te temi că mirosul caracteristic al afumării va umple bucătăria ta. Este suficient să conectezi furtunul dispozitivului la hotă sau să-l scoți pe fereastră, pentru ca fumul să fie evacuat, iar mâncărurile tale să capete un minunat aromă de afumătură!
Etanșeitatea dispozitivului este garantată de o garnitură special adaptată la capac.
Afumătoarea este construită din oțel inoxidabil aprobat pentru contactul cu alimentele.
Elementele interne ale afumătorii sunt ușor de demontat, ceea ce face ca întreținerea curățeniei să fie extrem de ușoară.
Două grătare, cu care este echipat dispozitivul, îți vor permite să afumi simultan carne, pește și brânză. Grătarul este echipat cu cârlige care permit agățarea plaselor cu carne - până la aprox. 1,3 kg de carne pe un braț al grătarului - pentru a le afuma în poziție suspendată.
Datorită unei tăvi speciale care colectează grăsimea scursă, mâncărurile preparate vor fi lipsite de gust amar.
Termometrul precis plasat în capac îți va ușura controlul temperaturii în timpul preparării mâncării.
Produsul este destinat utilizării exclusiv pe aragazuri cu gaz.
Setul include:
Mod de utilizare:
Îndepărtează capacul dispozitivului (6). Presară așchii pe tavă (2), apoi așază-o pe fundul oalei (1). Pe tava cu așchii așază grătarul destinat afumării cărnii (3), în interiorul grătarului așază tava de scurgere (4) și grătarul destinat afumării peștelui (5). Închide totul cu capacul și așază în el termometrul (7) și aerisitorul (8). Pe aerisitor pune furtunul (9).
Rețete pentru afumături, marinate și saramuri pentru pește și carne găsești pe site-ul nostru: www.browin.pl/przepisnik
Capacitatea afumătorii: 18 L
Încărcătura maximă: 5 kg de carne
Atenție!
Începe afumarea cu cantitatea maximă de așchii de aprox. 60-80 g, ceea ce va permite evitarea acririi mâncării.
Dimensiuni:
oală din oțel inoxidabil:
capac:
set complet:
tavă:
grătar: