Pentru cârnați albi - Amestecul de condimente și ierburi este o compoziție atent aleasă care conferă un gust și aromă tradițională de măghiran cârnaților albi.
Visezi la cârnați de casă aromați, delicați și cu un gust extraordinar? Există o soluție! Cu amestecul nostru de ierburi și condimente, vei pregăti cu ușurință cârnați delicioși, aromatici și care se topesc în gură! Pentru cârnați albi este un amestec special selectat de ierburi și condimente fără sare și zahăr. Un pachet de 20 g este suficient pentru a pregăti până la 4 kg de cârnați! Aroma tradițională a amestecului nostru se datorează măghiranului, care completează gustul natural al cărnii, oferindu-i bogăție și profunzime. Încântă-ți apropiații cu gustul clasic al cârnaților albi de casă!
Mod de utilizare:
Ingrediente pentru 4 kg de cârnați albi:
Rețetă:
Taie carnea în bucăți, separă părțile slabe de cele grase. Bucățile grase se macină printr-o sită cu ochiuri de 2-4 mm, iar cele slabe printr-o sită cu ochiuri de 8-12 mm. Carnea de vită se macină separat prin cele mai mici ochiuri și se frământă cu 100 ml de apă rece, astfel încât să se elibereze un clei alb care va lega întreaga masă de carne. Combină carnea măcinată, adaugă sarea și amestecul de ierburi și condimente, frământă carnea cu restul de apă rece. Toate ingredientele trebuie să se combine perfect, masa trebuie să aibă o consistență omogenă și lipicioasă. Cu ajutorul unui umplutură, umple mațele cu masa de carne. Cârnații cruzi astfel pregătiți se opăresc în apă la o temperatură de 75-80°C timp de 20-25 min.
Ingrediente: măghiran 57%, condimente 43% (piper negru 28%, nucșoară, usturoi). Produsul poate conține semințe de susan, țelină, muștar, gluten, dioxid de sulf, arahide și soia.
Încearcă și calculatorul nostru pentru mezeluri.
Masa netă: 20 g
Atenție!
Fără adaos de sare și zahăr.
A se păstra într-un loc uscat, a nu se expune la acțiunea directă a razelor UV.
În incinta fabricii se utilizează produse alergene: muștar, țelină, soia, susan, gluten, nuci.
Dimensiuni ambalaj: