ViniTurbo - drojdie pentru fermentație rapidă, 20 g

SIMBOL: 400402
EAN: 5908277716677

9,73 lei

Adaugă în coș

486,50 RON/kg

SIMBOL: 400402
EAN: 5908277716677


DESCRIERE

ViniTurbo este o combinație de drojdii nobile pentru vin și un nutrient special conceput pentru fermentarea rapidă a musturilor de struguri și fructe.Vinuri în 1 lună - amestecul Viniturbo permite o fermentare rapidă, astfel încât vinul tău va fi gata după doar o lună.Vinuri tari până la 17% - droj... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

ViniTurbo este o combinație de drojdii nobile pentru vin și un nutrient special conceput pentru fermentarea rapidă a musturilor de struguri și fructe.


  • Vinuri în 1 lună - amestecul Viniturbo permite o fermentare rapidă, astfel încât vinul tău va fi gata după doar o lună.
  • Vinuri tari până la 17% - drojdii de vin selecționate și un nutrient special compus asigură o fermentare completă de până la 17%.
  • Pentru vinuri albe, roze și roșii - Viniturbo poate fi folosit pentru a pregăti orice tip de vin din struguri sau fructe.
  • Pentru 25 L de must - un plic de drojdii Viniturbo este suficient pentru a pregăti 25 L de must.
  • Temperatura recomandată de fermentare 20-27°C - temperatura optimă de lucru a drojdiilor este o condiție pentru o fermentare rapidă.


Dacă vrei să faci vin, dar te sperie așteptarea lungă pentru rezultatul final, Viniturbo este pentru tine. Este un amestec de drojdii nobile pentru vin și nutrienți special aleși pentru acestea, datorită cărora, după doar 4 săptămâni, te vei putea bucura de vinul tău de casă. Viniturbo poate fi folosit pentru vinuri albe, roze și roșii. Pentru vinuri din struguri și vinuri din fructe. În funcție de zahărul adăugat, în vinul final poți obține până la 17% alcool.

Un plic este suficient pentru a pregăti 25 L de must, pentru care temperatura optimă de fermentare este între 20-27⁰C.


Mod de utilizare:

Conținutul plicului se toarnă în 100 ml de apă la o temperatură care nu depășește 30°C și se amestecă bine. După 30 de minute, se toarnă totul în mustul pentru vin. Se fermentează la o temperatură de 20-27°C timp de 3-4 săptămâni, până la oprirea eliberării de CO2 și clarificare. Vinul obținut poate fi destinat consumului direct sau maturării.


Ingrediente:

drojdii pentru vin [drojdii S. cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol], fosfat diamonic, vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)


Atenție:

folosește întregul pachet pentru un singur must.


Dimensiuni pachet:

lungime 12 cm

lățime aprox. 0,5 cm

înălțime 16 cm.

Masă
20.0 g

Destinație
vin alb, vin roșu, vin rozé

Tip
uscat

Pentru câți litri
25.0 L

ViniTurbo - drojdie pentru fermentație rapidă, 20 g

ViniTurbo - drojdie pentru fermentație rapidă, 20 g ['drojdie cu nutrient', ' drojdie de vin cu nutrient', ' drojdie de vinificație cu nutrient', ' drojdie și nutrient pentru vin', ' nutrient pentru vin', ' drojdie activă uscată de vinificație', ' drojdie de vin', ' drojdie pentru vin', ' drojdie de vinificație', ' drojdie de vinificație uscată', ' drojdie uscată', ' drojdie uscată pentru vin', ' drojdie pentru vin roșu', ' drojdie pentru vin alb', ' drojdie pentru vin roz']
favorite

9,73 lei

486,50 RON/kg

Adaugă în coș