Începe-ți aventura cu musturile de fructe și produsul nostru indispensabil în producția de băuturi de casă - drojdia nobilă, uscată, pentru vinuri, Turbo Fruit, îmbogățită cu nutrienți și vitamina B1. Acest soi de drojdie special selectat îți va permite să extragi maximum de aromă și gust din fructe! Drojdia este ideală pentru pregătirea musturilor de fructe de casă - folosind până la 28 kg de zahăr! Un pachet de drojdie Turbo Fruit cu o greutate de 160 g îți va fi suficient pentru a pregăti până la 100 L de vin cu un gust și o aromă încântătoare! Utilizarea drojdiei este extrem de ușoară, iar fermentarea durează aproximativ 5-7 zile și permite obținerea unui alcool de la 14 la 18%! Atenție! Temperatura recomandată pentru fermentare este de 20-29°C. Drojdia Turbo Fruit, în combinație cu nutrienții și vitamina B1, îți va permite să le folosești la capacitate maximă, astfel încât să te bucuri de un gust și o aromă și mai pline ale produselor tale de casă!
Mod de utilizare:
Pregătește mustul conform rețetei pentru fructele alese, amintindu-ți să adaugi zahăr la începutul fermentării și după trei zile. Conținutul plicului se toarnă în aproximativ 1,2 L de apă cu o temperatură care nu depășește 30°C. Amestecă bine. După 30 de minute, toarnă totul în mustul de vin. Fermentează la o temperatură de 20-29°C timp de 5-7 zile până la oprirea eliberării de CO2. Vinul poate fi destinat consumului direct sau maturării. Pentru a obține cea mai bună calitate, se recomandă limpezirea prealabilă a mustului.
Ingrediente:
drojdii, fosfat de diamoniu, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, vitamina B1.
Atenție:
folosește întregul pachet pentru un singur must.
Dimensiunile pachetului: