Areometru pentru zahăr necasant cu probetă, domeniu de măsurare: -5–35°Blg

SIMBOL: 405666
EAN: 5904816026276

20,49 lei

Adaugă în coș

20,49 RON/buc.

SIMBOL: 405666
EAN: 5904816026276


DESCRIERE

Pregătește-te pentru precizia și confortul de utilizare oferite de acest zahărimetru inovator de nouă generație. Este realizat din material plastic certificat – este durabil, sigur – pentru că nu se sparge, precis și, în plus, are un aspect modern și elegant. Datorită marcajelor practice și ușor de ... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Pregătește-te pentru precizia și confortul de utilizare oferite de acest zahărimetru inovator de nouă generație. Este realizat din material plastic certificat – este durabil, sigur – pentru că nu se sparge, precis și, în plus, are un aspect modern și elegant. Datorită marcajelor practice și ușor de citit de pe scară, îți va permite să măsori cu ușurință conținutul de zahăr din lichide. Domeniu de măsurare: -5-35°Blg.


De ce merită să ai un zahărimetru de cea mai înaltă calitate?

  • Rezistent la spargere și durabil - aparatul de măsură și probeta sunt fabricate din material plastic de înaltă calitate, datorită căruia instrumentul este rezistent la deteriorări și te va servi mult timp – alege fiabilitatea!
  • Măsurători sigure fără pierderi de băutură - datorită utilizării unui material plastic alimentar certificat, probele prelevate pentru măsurare în probetă pot fi turnate înapoi în soluția de zahăr.
  • Măsurare precisă și simplă - aparatul asigură indicații exacte ale conținutului de zahăr (exprimat în grade Balling) în intervalul de la -5 la 35°Blg în musturi pentru vin, bere și cidru. Citirea de pe zahărimetru reprezintă valoarea finală și nu necesită conversii suplimentare.
  • Ușurință în utilizare - datorită scalei lizibile, cu paletă de culori și praguri marcate pentru diferite tipuri de băuturi, vei putea citi rapid și comod rezultatele măsurării.
  • Combinație ideală de funcționalitate și design reușit - mic, dar arătos ;) – bucură-te de un zahărimetru cu un set solid de avantaje, într-o prezentare de design.


Primul zahărimetru de pe piață care nu se sparge. Un instrument de neînlocuit pentru orice pasionat de fermentație la domiciliu. Folosește-l fără griji. Nu se va sparge tocmai atunci când îți va fi cel mai necesar, la introducerea plutitorului (bulbului) în menzură, și nici în timpul transportului – pentru că nu se sparge, la fel ca și probeta.


Optează pentru o fiabilitate bine gândită și efectuează în siguranță măsurătorile necesare. Dispozitivul este extrem de durabil și rezistent la deteriorări mecanice. Vei aprecia scala precisă, care permite determinarea exactă a conținutului de zahăr în soluții și oferă control deplin asupra procesului de obținere a vinului, berii, cidrului sau a amestecurilor pentru distilare ulterioară.


Utilizare:

  • Măsurarea concentrației de zahăr într-o soluție.
  • Monitorizarea desfășurării fermentației și verificarea încheierii acesteia.

Instrucțiunile de utilizare sunt indicate pe ambalajul produsului.

Atenție: Dacă vrei ca măsurarea să fie cu adevărat relevantă și precisă, asigură-te că citești la temperatura de 20°C (temperatura soluției).


Atenție: Produs destinat utilizării numai de către persoane majore și numai conform destinației. Țineți-l departe de copii – produsul nu este o jucărie.


Cum verificați încheierea fermentației?

Dacă măsurarea indică 0, o valoare negativă sau dacă măsurătorile succesive efectuate pe parcursul unei săptămâni indică aceeași valoare, înseamnă că fermentația s-a încheiat.


Cum se calculează cantitatea de zahăr necesară pentru vin?

Pentru a atinge tăria dorită a vinului, calculează cantitatea de zahăr necesară. 17 g de zahăr la 1 L de must cresc tăria cu 1%. De exemplu – pentru a obține 20 L de vin cu tăria de 12%:

17 g × 20 L × 12% = 4080 g zahăr

Nu uita de zaharurile naturale conținute în fructe.

Totodată, cunoscând concentrația de zahăr din must, poți stabili cu ușurință conținutul final de alcool. Exemplu pentru un must înainte de fermentație, cu concentrația inițială a zaharurilor de 25°Blg. Presupunând că fermentează tot zahărul:

25°Blg ÷ 1,938 = 12,9%

În această ecuație, 1,938 este o constantă rezultată din măsurători empirice ale procesului de fermentație, care indică cantitatea de alcool ce se formează dintr-o anumită cantitate de zahăr consumat.


Dimensiuni produs:

  • zahărimetru:

înălțime: 20,3 cm +/-5%

diametru: 1,7 cm

  • probeta:

înălțime: 25 cm

diametru int.: 2,2 cm


Mizează pe durabilitate și precizie – alege un zahărimetru practic, care îți va servi ani la rând!

Lungime
2.2 cm

Lățime
2.2 cm

Înălțime
25 cm

Masă
50.0 g

Areometru pentru zahăr necasant cu probetă, domeniu de măsurare: -5–35°Blg

Areometru pentru zahăr necasant cu probetă, domeniu de măsurare: -5–35°Blg ['areometru pentru zahăr', ' areometru pentru zahăr necasant', ' areometru pentru zahăr sigur', ' instrument necasant de măsurare a zahărului pentru vin', ' areometru pentru lichide', ' măsurarea gradelor Balling ale vinului', ' instrument pentru măsurarea zahărului', ' măsurarea ușoară a zahărului în musturi', ' măsurarea zahărului în mustul de bere', ' măsurarea conținutului de zahăr', ' indicator al conținutului de zahăr în musturi', ' areometru pentru zahăr cu scară lizibilă', ' ce areometru pentru zahăr să aleg', ' cadou pentru producătorul de băuturi', ' instrument inovator pentru lichide potabile', ' indicator al nivelului de zahăr în lichide', ' pentru prepararea băuturilor']
favorite

20,49 lei

20,49 RON/buc.

Adaugă în coș