Drojdie pentru vinificație Fermivin 7013, 7 g

SIMBOL: 400340
EAN: 5904816017557

6,70 lei

Adaugă în coș

957,14 RON/kg

SIMBOL: 400340
EAN: 5904816017557


DESCRIERE

Fermivin 7013 drojdii de vin uscate, nobile, universale Saccharomyces cerevisiae provenite din regiunea Corbieres din Franța.Pentru vinuri albe, roșii și roze - Fermivin 7013 sunt drojdii universale pentru toate tipurile de vinuri. În funcție de cantitatea de zahăr adăugată, poți prepara vinuri dulc... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Fermivin 7013 drojdii de vin uscate, nobile, universale Saccharomyces cerevisiae provenite din regiunea Corbieres din Franța.

  • Pentru vinuri albe, roșii și roze - Fermivin 7013 sunt drojdii universale pentru toate tipurile de vinuri. În funcție de cantitatea de zahăr adăugată, poți prepara vinuri dulci și seci. 
  • ​Evidențiază aroma fructelor - drojdia asigură o fermentație rapidă și eficientă, subliniind aroma fructelor care au fost folosite ca materie primă pentru vin.
  • Vinuri până la 15% - aceste drojdii prezintă rezistență la alcool chiar și până la 15%.
  • Gama foarte largă de temperaturi - drojdia Fermivin 7013 fermentează într-o gamă largă de temperaturi de la 14 la 35℃.
  • Pentru 10-35 L - un plic de drojdie Fermivin 7013 este cantitatea potrivită pentru a pregăti între 10 și 35 L de must.


Fermivin 7013 sunt drojdii de vin care fermentează până la 15% alcool și, datorită versatilității lor, sunt recomandate pentru vinuri din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, prune renclod și magiun, mure, coacăze negre, albe și roșii, afine, soc, prune magiun. Aceste drojdii evidențiază aroma fructelor din care se face vinul. Gama foarte largă în care fermentează drojdia Fermivin 7013 face ca acestea să fie o alegere bună atunci când fermentația se desfășoară în pivnițe sau încăperi unde temperatura este mai scăzută decât cea ambientală.


Un plic de drojdie este potrivit pentru a pregăti între 10 și 35 L de must de vin.


Drojdia de vin uscată Fermivin PDM este foarte simplu de utilizat, fiind necesară doar o scurtă rehidratare - hidratare.


Mod de utilizare:

Conținutul plicului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. 30℃, lăsându-se timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentare sau balonul cu must de vin.

Drojdia își atinge potențialul maxim atunci când se utilizează nutrienți: cu vitamina B1 și Kombi Vita.


Ingrediente:

drojdii de vin Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat de sorbitol.


Atenție!

Pentru un proces optim de fermentație, se recomandă adăugarea de Nutrienți: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).

A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat exclusiv enologiei, nu pentru consum direct.


Dimensiuni ambalaj:

  • lungime 7,5 cm
  • lățime aprox. 1 cm
  • înălțime 11 cm
Masă
7.0 g

Pentru câți litri
35.0 L

Tip
uscat

Destinație
vin roșu, vin alb, vin rozé

În set
nu

Drojdie pentru vinificație Fermivin 7013, 7 g

Drojdie pentru vinificație Fermivin 7013, 7 g ['drojdie fermivin', ' drojdie uscată activă pentru vinificație', ' drojdie de vin', ' drojdie pentru vin', ' drojdie uscată pentru vinificație', ' drojdie uscată', ' drojdie uscată pentru vin', ' drojdie pentru vin alb', ' drojdie pentru vin roz', ' drojdie pentru vin roșu']
favorite

6,70 lei

957,14 RON/kg

Adaugă în coș