Fermivin 7013 drojdii de vin uscate, nobile, universale Saccharomyces cerevisiae provenite din regiunea Corbieres din Franța.
Fermivin 7013 sunt drojdii de vin care fermentează până la 15% alcool și, datorită versatilității lor, sunt recomandate pentru vinuri din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, prune renclod și magiun, mure, coacăze negre, albe și roșii, afine, soc, prune magiun. Aceste drojdii evidențiază aroma fructelor din care se face vinul. Gama foarte largă în care fermentează drojdia Fermivin 7013 face ca acestea să fie o alegere bună atunci când fermentația se desfășoară în pivnițe sau încăperi unde temperatura este mai scăzută decât cea ambientală.
Un plic de drojdie este potrivit pentru a pregăti între 10 și 35 L de must de vin.
Drojdia de vin uscată Fermivin PDM este foarte simplu de utilizat, fiind necesară doar o scurtă rehidratare - hidratare.
Mod de utilizare:
Conținutul plicului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. 30℃, lăsându-se timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentare sau balonul cu must de vin.
Drojdia își atinge potențialul maxim atunci când se utilizează nutrienți: cu vitamina B1 și Kombi Vita.
Ingrediente:
drojdii de vin Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție!
Pentru un proces optim de fermentație, se recomandă adăugarea de Nutrienți: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat exclusiv enologiei, nu pentru consum direct.
Dimensiuni ambalaj: