Intestinele uscate sunt un produs inovator, 100% natural. Membranele sunt realizate din mai multe straturi de intestine de porc de cea mai bună calitate. Încearcă neapărat noutatea noastră. Intestinele uscate sunt alegerea ideală! Cu ajutorul lor vei pregăti cârnați și mezeluri de casă, cum ar fi: cârnați de tip żywiecka, cârnați de tip krakowska și altele.
Descoperă noutatea noastră! Produsul ideal pentru mezelurile de casă. Intestine naturale uscate de porc pentru cârnați și mezeluri cu un diametru de 100 mm. Pachetul conține 2 bucăți de intestine uscate cu o lungime de aproximativ 50 cm.
Este un produs 100% de origine naturală de porc, caracterizat printr-o rezistență excelentă, uniformitate și calibrare. Membranele se potrivesc perfect cu produsele din carne, asigură o extracție mai bună a umidității, ceea ce influențează viteza de uscare și o penetrare mai precisă a fumului în timpul afumării.
Datorită formei uscate, intestinele pot fi păstrate la temperatura camerei.
Mod de utilizare: Scufundă membranele timp de 5 minute în apă călduță. Apoi umple-le cu umplutură și continuă conform rețetei pentru mezelul ales. Fiecare membrană este sigilată la un capăt printr-o profilare ovală. Leagă celălalt capăt al membranei umplute cu sfoară sau folosește un clește pentru mezeluri. Dacă este necesar, poți scurta lungimea intestinului după cum dorești. Intestinele uscate sunt un produs natural, sunt comestibile, dar le vei putea îndepărta fără probleme de pe produsul finit.
În cazul utilizării membranei ca alternativă la punga de plastic, similar cu cele de mai sus, scufundă-o timp de 5 minute în apă călduță. Apoi așază-o în șuncar și umple-o cu umplutură. Îndoaie capătul membranei și presează-l cu arcul și capacul șuncarului. La scoaterea preparatului, este suficient să tragi de membrană, iar dacă este necesar, să ridici umplutura cu un cuțit.
Membrana neutilizată, hidratată, o poți lăsa să se usuce și să o folosești data viitoare.
Ingrediente: intestine de porc.