Membrană proteică pentru mezeluri fi.65 - 4 m

SIMBOL: 310302
EAN: 5904816005387

25,94 lei

Adaugă în coș

6,49 RON/m

SIMBOL: 310302
EAN: 5904816005387


DESCRIERE

Mezelurile de casă sunt produse mai gustoase, mai sănătoase și mai ieftine decât echivalentele lor din magazine. Dacă te-ai decis să pregătești cârnați de casă de tip żywiecka, krakowska sau șuncă, această membrană proteică va fi alegerea ideală.Pentru fierbere, afumare - membrana proteică pentru câ... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Mezelurile de casă sunt produse mai gustoase, mai sănătoase și mai ieftine decât echivalentele lor din magazine. Dacă te-ai decis să pregătești cârnați de casă de tip żywiecka, krakowska sau șuncă, această membrană proteică va fi alegerea ideală.


  • Pentru fierbere, afumare - membrana proteică pentru cârnați va fi utilă în pregătirea produselor de casă fierte și afumate, atât la cald, fierbinte, cât și la rece.
  • Pentru diferite tipuri de cârnați - membrana îți va permite să pregătești singur mezeluri delicioase precum żywiecka, krakowska și șuncă, dar și cârnați cu maturare îndelungată.​
  • Utilizare simplă - membrana este extrem de ușor de utilizat, înainte de umplere este suficient să o înmoi timp de 30 de minute în saramură, apoi să o umpli strâns cu umplutură, să o legi și să o supui prelucrării.
  • Deține certificat PZH - produs testat și aprobat pentru contactul cu alimentele, inclusiv cele supuse prelucrării termice la temperaturi ridicate.
  • Date detaliate - membrana are rezistență termică care permite afumarea la 90°C. Ambalajul conține o membrană de culoare caramel, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 65 mm.


Membrană de înaltă calitate pentru mezeluri, proteică de origine animală - obținută din piele de bovină. Ideală pentru cârnați, permițând pregătirea simplă și rapidă a mezelurilor de casă. Membrana aprobată pentru contactul cu alimentele are rezistență termică care permite fierberea la max. temp. 75°C, afumarea la 90°C și prelucrarea cu fum rece la max. temp. 40°C. Cu ajutorul ei, vei pregăti într-un mod simplu și fără probleme mezeluri și cârnați de casă fierți și afumați precum żywiecka, krakowska și șuncă. Membrana este potrivită și pentru pregătirea cârnaților cu maturare îndelungată. Ambalajul conține o membrană de culoare caramel, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 65 mm.


Atenție!

Înainte de umplere, membrana trebuie înmuiată timp de 30 de minute la temp. 20 ±5°C într-o soluție de sare de 10-15% (1/2 cană la 1 L de apă). Membrana umplută strâns trebuie legată și supusă prelucrării corespunzătoare tipului de cârnați.

Înainte de consumul mezelurilor, membrana trebuie îndepărtată. Nu este comestibilă.

Membrana proteică este de origine animală, deține certificat PZH.


Ambalajul unitar conține 4 mb ± 5%

Diametru: 65 mm

Produs în UE

Masă
75.0 g

Material
proteică

Membrană proteică pentru mezeluri fi.65 - 4 m

Membrană proteică pentru mezeluri fi.65 - 4 m ['pentru cârnați', ' pentru mezeluri de casă', ' pentru afumare', ' membrană pentru cârnați', ' membrană proteică pentru krakowska', ' membrană proteică pentru żywiecka', ' membrană caramel', ' membrană proteică caramel', ' membrană pentru cârnați caramel']
favorite

25,94 lei

6,49 RON/m

Adaugă în coș