Mezelurile de casă sunt produse mai gustoase, mai sănătoase și mai ieftine decât echivalentele lor din magazine. Dacă te-ai decis să pregătești cârnați de casă de tip żywiecka, krakowska sau șuncă, această membrană proteică va fi alegerea ideală.
Membrană de înaltă calitate pentru mezeluri, proteică de origine animală - obținută din piele de bovină. Ideală pentru cârnați, permițând pregătirea simplă și rapidă a mezelurilor de casă. Membrana aprobată pentru contactul cu alimentele are rezistență termică care permite fierberea la max. temp. 75°C, afumarea la 90°C și prelucrarea cu fum rece la max. temp. 40°C. Cu ajutorul ei, vei pregăti într-un mod simplu și fără probleme mezeluri și cârnați de casă fierți și afumați precum żywiecka, krakowska și șuncă. Membrana este potrivită și pentru pregătirea cârnaților cu maturare îndelungată. Ambalajul conține o membrană de culoare caramel, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 65 mm.
Atenție!
Înainte de umplere, membrana trebuie înmuiată timp de 30 de minute la temp. 20 ±5°C într-o soluție de sare de 10-15% (1/2 cană la 1 L de apă). Membrana umplută strâns trebuie legată și supusă prelucrării corespunzătoare tipului de cârnați.
Înainte de consumul mezelurilor, membrana trebuie îndepărtată. Nu este comestibilă.
Membrana proteică este de origine animală, deține certificat PZH.
Ambalajul unitar conține 4 mb ± 5%
Diametru: 65 mm
Produs în UE