Membrană proteică pentru mezeluri fi 55 - 4 m

SIMBOL: 310301
EAN: 5904816916997

22,01 lei

Adaugă în coș

5,50 RON/m

SIMBOL: 310301
EAN: 5904816916997


DESCRIERE

Pentru fierbere și afumare - învelișul proteic pentru cârnați va fi util în timpul pregătirii produselor de casă fierte și afumate, atât la cald, fierbinte, cât și la rece.Pentru diferite tipuri de cârnați - învelișul îți va permite să prepari singur mezeluri delicioase precum cârnați de tip Żywieck... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Pentru fierbere și afumare - învelișul proteic pentru cârnați va fi util în timpul pregătirii produselor de casă fierte și afumate, atât la cald, fierbinte, cât și la rece.
  • Pentru diferite tipuri de cârnați - învelișul îți va permite să prepari singur mezeluri delicioase precum cârnați de tip Żywiecka, Krakowska și Șuncă, precum și cârnați cu maturare îndelungată.​
  • Utilizare simplă - învelișul este extrem de simplu de utilizat, înainte de umplere este suficient să-l înmoi timp de 30 de minute în saramură, apoi să-l umpli strâns cu umplutura, să-l legi și să-l supui prelucrării.
  • Deține certificat PZH - produs testat și aprobat pentru contactul cu alimentele, inclusiv cele supuse prelucrării termice la temperaturi ridicate.
  • Date detaliate - învelișul are rezistență termică care permite afumarea la 90°C. Ambalajul conține un înveliș de culoare ecru, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 55 mm.


Înveliș proteic de înaltă calitate, de origine animală - obținut din piele de bovină. Ideal pentru cârnați, permițând pregătirea simplă și rapidă a mezelurilor de casă. Învelișul aprobat pentru contactul cu alimentele are rezistență termică care permite fierberea la max. temp. 75°C, afumarea la 90°C și prelucrarea cu fum rece la max. temp. 40°C. Cu ajutorul său, vei pregăti într-un mod simplu și fără probleme mezeluri și cârnați de casă fierte și afumate, precum cârnați de tip Żywiecka, Krakowska și Șuncă. Învelișul este potrivit și pentru pregătirea cârnaților cu maturare îndelungată. Ambalajul conține un înveliș de culoare ecru, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 55 mm.


Atenție!

Înainte de umplere, învelișul trebuie înmuiat timp de 30 de minute la temp. 20 ±5°C într-o soluție de sare de 10-15% (1/2 cană la 1 L de apă). Învelișul umplut strâns trebuie legat și supus prelucrării corespunzătoare tipului de cârnați.

Înainte de consumul mezelurilor, învelișul trebuie îndepărtat. Nu este potrivit pentru consum.

Învelișul proteic este de origine animală, deține certificat PZH.

Ambalajul unitar conține 4 mb ± 5%

Diametru: 55 mm

Masă
60.0 g

Material
proteică

Membrană proteică pentru mezeluri fi 55 - 4 m

Membrană proteică pentru mezeluri fi 55 - 4 m ['pentru cârnați', ' pentru mezeluri de casă', ' pentru afumare', ' membrană pentru cârnați', ' membrană proteică pentru krakowska', ' membrană proteică pentru żywiecka', ' membrană ecru', ' membrană proteică ecru']
favorite

22,01 lei

5,50 RON/m

Adaugă în coș