Înveliș proteic de înaltă calitate, de origine animală - obținut din piele de bovină. Ideal pentru cârnați, permițând pregătirea simplă și rapidă a mezelurilor de casă. Învelișul aprobat pentru contactul cu alimentele are rezistență termică care permite fierberea la max. temp. 75°C, afumarea la 90°C și prelucrarea cu fum rece la max. temp. 40°C. Cu ajutorul său, vei pregăti într-un mod simplu și fără probleme mezeluri și cârnați de casă fierte și afumate, precum cârnați de tip Żywiecka, Krakowska și Șuncă. Învelișul este potrivit și pentru pregătirea cârnaților cu maturare îndelungată. Ambalajul conține un înveliș de culoare ecru, cu o lungime de aprox. 4 m și un diametru de 55 mm.
Atenție!
Înainte de umplere, învelișul trebuie înmuiat timp de 30 de minute la temp. 20 ±5°C într-o soluție de sare de 10-15% (1/2 cană la 1 L de apă). Învelișul umplut strâns trebuie legat și supus prelucrării corespunzătoare tipului de cârnați.
Înainte de consumul mezelurilor, învelișul trebuie îndepărtat. Nu este potrivit pentru consum.
Învelișul proteic este de origine animală, deține certificat PZH.
Ambalajul unitar conține 4 mb ± 5%
Diametru: 55 mm