Intestine naturale de porc cu diametrul de 28/30 mm, calibrate. Cu ele, munca va merge rapid și ușor! Pentru 55-60 kg de carne.
Visezi să faci mezeluri delicioase acasă? Prepararea cârnaților subțiri fierți, afumați, la grătar, uscați sau maturi preferați nu va mai fi o problemă pentru tine. Intestinele naturale de porc sunt comestibile, astfel încât alegându-le, poți pregăti mezelurile preferate fără teama de adăugarea substanțelor conservante inutile, chimice.
Intestinele sunt ambalate ermetic, singurul conservant utilizat este sarea.
Intestinele naturale de porc sunt excelente pentru producerea oricărui tip de cârnați subțiri și organe, cum ar fi: jałowcowa, obișnuită, albă, cârnați „Śląska”, „Grilli” din Finlanda, „Bratwurst” din Germania, „Boudin blanc” și „Saucisse Montbeliard” din Franța etc.
Ambalajul conține 90 m de intestine (în segmente). În medie, pentru 1 kg de carne tocată este nevoie de aproximativ 1,6 m de intestin (în funcție de calibrare și de tipul de cârnați pregătiți, adică grosimea bucăților de carne, consistența umpluturii). Lungimea intestinelor trebuie măsurată după ce au fost înmuiate în apă. Acesta este singurul mod obiectiv de măsurare. Obținerea celui mai fiabil rezultat nu se face prin întinderea intestinelor și aplicarea lor la măsurătoare.
Important, vei umple intestinele cu carne tocată și mai rapid cu ajutorul umplutoarelor speciale pentru cârnați.
Încearcă și calculatorul nostru pentru mezeluri.
Atenție! A se păstra la temp. ≤12°C.