Clorură de calciu pentru brânză - 100 g

SIMBOL: 411215
EAN: 5904816001525

9,48 lei

Adaugă în coș

94,80 RON/kg

SIMBOL: 411215
EAN: 5904816001525


DESCRIERE

Pentru brânzeturi- produs esențial atunci când se utilizează lapte slab pasteurizat și lapte proaspăt cu conținut scăzut de calciu.Randament mai mare al producției de brânză- clorura de calciu influențează coagularea mai bună a laptelui, consistența cheagului și prelucrarea acestuia.Tăiere mai ușoar... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Pentru brânzeturi - produs esențial atunci când se utilizează lapte slab pasteurizat și lapte proaspăt cu conținut scăzut de calciu.
  • Randament mai mare al producției de brânză - clorura de calciu influențează coagularea mai bună a laptelui, consistența cheagului și prelucrarea acestuia.
  • Tăiere mai ușoară a cheagului - cheagul compact este mai ușor de tăiat, ceea ce crește capacitatea de contracție a boabelor de brânză.
  • Calitate înaltă - clorura de calciu oferită are certificate alimentare, fiind sigură pentru sănătate.
  • Pentru fabricarea berii - calciul conferă berii un gust moale, plin, stabil și contribuie la flocularea proteinelor.
  • Ambalaj mare, alegere economică - 100 g de produs sunt suficiente pentru 1000 - 1420 L de lapte și este mult mai ieftin decât ambalajele mai mici.


Clorura de calciu este un agent utilizat în fabricarea brânzeturilor pentru a crește randamentul producției de brânză. Este un adaos esențial atunci când folosim lapte slab pasteurizat sau proaspăt cu conținut scăzut de calciu. Clorura de calciu îmbunătățește consistența și coagularea laptelui. Utilizarea sa reduce pierderile de cazeină și grăsime.

Datorită clorurii de calciu, cheagul de brânză este mai compact și mai ușor de prelucrat, ceea ce influențează creșterea ușurinței de contracție a boabelor de brânză.

Produsul nostru are o concentrație de 94-96% și este foarte eficient.

Ambalajul este suficient pentru 1000-1420 L de lapte.

Calitatea alimentară a clorurii de calciu oferite face ca, la o dozare corespunzătoare, să influențeze favorabil asimilarea calciului de către organism. În plus, este un agent care va fi utilizat și în fabricarea berii, printre altele, pentru a conferi un gust plin, stabil.


Dozare:

Clorura de calciu cu concentrație trebuie utilizată în proporție de 0,7-1 g (un vârf de cuțit) de clorură de calciu la 10 L de lapte.


Mod de utilizare:

Dizolvați cantitatea recomandată de clorură de calciu în 50 ml de apă fiartă și turnați în lapte. Produsul trebuie adăugat înainte de inocularea cu culturi bacteriene și cheag. Utilizați conform dozării producătorului - excesul de clorură de calciu poate contribui la un gust amar al produsului.


ATENȚIE:

Provoacă iritații oculare. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute.

Dimensiunile ambalajului:

  • lungime 12 cm
  • lățime aprox. 1,8 cm
  • înălțime 18 cm
  • masă netă 100 g
Masă
100.0 g

Wydajność
pentru 1000-1420 L de lapte

Przeznaczenie
pentru brânză

Clorură de calciu pentru brânză - 100 g

Clorură de calciu pentru brânză - 100 g ['pentru producția de brânză', ' cheag pentru brânză', ' clorură de calciu pentru brânză', ' sare pentru brânză', ' brânzeturi', ' pentru bere', ' ambalaj mare']
favorite

9,48 lei

94,80 RON/kg

Adaugă în coș