PRODUS INDISPONIBIL
Produs disponibil doar în versiunea DE.
Fermivin VR5 drojdii uscate, nobile, pentru vin Saccharomyces cerevisiae provenind din regiunea Burgundia din Franța.
Fermivin VR5 sunt drojdii pentru vin care fermentează până la 16% alcool, recomandate pentru vinuri din aronia, soc negru, coacăze negre, struguri negri, cireșe, vișine, afine, mure, zmeură și prune. Aceste drojdii scot în evidență perfect aroma fructelor roșii și cu taninuri ridicate, care necesită o maturare îndelungată. Pentru a obține o fermentare rapidă și completă, este necesar să se asigure, printre altele, o temperatură optimă de fermentare, care în cazul acestor drojdii este între 18 și 32°C.
Un pliculeț de drojdii este potrivit pentru a pregăti între 10 și 35 L de must pentru vin.
Drojdii uscate pentru vin Fermivin VR5 sunt foarte ușor de utilizat, fiind necesară doar o scurtă rehidratare - hidratare.
Mod de utilizare:
Conținutul pliculețului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. 30℃, lăsându-se timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentare sau balonul cu must de vin.
Drojdii își ating întregul potențial atunci când se utilizează nutrienți: cu vitamina B1 și Kombi Vita.
Fișa detaliată de siguranță se află în fișierele atașate.
Ingrediente:
drojdii pentru vin Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție!
Pentru un proces optim de fermentare, se recomandă adăugarea de Nutrienți: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat doar enologiei, nu pentru consum direct.
Dimensiuni ambalaj: