Ai grijă de temperatura corectă în timpul procesului de coacere, fierbere, afumare sau gătire? Avem pentru tine echipamente verificate care îți vor ușura munca în bucătărie la pregătirea mâncărurilor delicioase, de casă.
Termometru gastronomic durabil, realizat solid, din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ideal pentru controlul temperaturii în timpul procesului de afumare și grătar. Dispozitivul este echipat cu o țepușă lungă de 20,5 cm și un diametru de 0,4 cm.
Dispune de un senzor de temperatură special - sondă, care măsoară precis căldura preparatului. Dispozitivul se caracterizează printr-o scală largă de temperatură - de la 0 la 120°C, afișată pe un cadran mare și clar, de culoare neagră.
Controlul temperaturii procesului culinar poate deveni extrem de simplu? Desigur! Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda în carnea pregătită. Senzorul de temperatură se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul țepușei, de aceea este important să te asiguri că termometrul este înfipt corespunzător în preparatul pregătit.
Folosește termometrul nostru profesional culinar cu țepușă lungă și bucură-te de produse delicioase, de casă!
Amintește-ți, înainte de utilizarea termometrului, să îndepărtezi capacul.