PRODUS INDISPONIBIL
Produs disponibil doar în versiunea DE.
De acum, cele mai bune sunt și mai bune! Prezentăm Drojdii Turbo X-Pure 21,3%, care permit obținerea a până la 21,3% alcool în must – într-o formulă nouă, îmbunătățită. Aceste drojdii active, uscate, cu nutrienți, asigură un miros plăcut, o fermentare mai bună și mai rapidă! Lumea distilării are un concurent la care a visat întotdeauna – drojdii puternice și extrem de eficiente pentru musturi de zahăr.
Beneficiile pe care ți le oferă noua formulăDrojdiilor Turbo X-Pure 21,3%, 25 L:
Atenție! Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmează instrucțiunile de pe ambalaj.
Temperatura recomandată de fermentare este de 20-25⁰C – ca optimă pentru activitatea drojdiilor, asigurând o fermentare corespunzătoare într-un timp determinat.
Iată drojdiile Turbo X-Pure 21,3% pentru 25 L – una dintre vedetele din familia apreciată de drojdii Turbo X-Pure. Este cantitatea perfectă de substanțe nutritive și drojdii de distilare, datorită cărora poți pregăti 25 L de must cu parametri excelenți de gust și aromă. Putere pură și calitate remarcabilă a produsului final. Cu Turbo X-Pure, procesul de fermentare se desfășoară rapid, eficient și fără miros neplăcut. Datorită rezistenței mari la alcool, amestecul de drojdii și nutrienți fermentă până la 21,3% (în condiții optime după aproximativ 12 zile).
Drojdii Turbo X-Pure sunt primele drojdii de pe piață care fermentează până la 21,3% alcool.
Acum Turbo X-Pure se prezintă într-o „versiune 2.0” și mai eficientă, ca un amestec îmbunătățit de două tulpini active de drojdii de distilare cu alcoolizare ridicată și un nutrient adecvat, care le susține dezvoltarea.
Reducerea la minimum a cantității de produse secundare ale fermentării a permis asigurarea unei fermentări și mai curate și a influențat pozitiv aroma care însoțește acest proces. Nu trebuie să te mai temi că mustul va emana un miros neplăcut. Noua formulă oferă, de asemenea, o dinamică și o eficiență mai bune, precum și o siguranță mai mare a întregului proces – o probabilitate mai mică de oprire a fermentării și o cale mai ușoară de a obține rapid rezultatele dorite la musturile de zahăr.
Un plic de drojdii Turbo X-Pure cu o greutate de 135 g este suficient pentru 25 L de must. Pentru ca drojdiile să își demonstreze întregul potențial, este important să acționezi strict conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Mod de utilizare – rețetă pentru 25 L de must:
Alege varianta de fermentare (vezi tabelul). În recipientul de fermentare, adaugă prima porție de zahăr și dizolvă-l în cantitatea corespunzătoare de apă călduță la 28°C. Apoi presară pe suprafața lichidului întregul conținut al plicului, lasă-l timp de 10 minute și amestecă bine. Soluția astfel pregătită se fermentează pentru numărul de zile specificat în tabel, la o temperatură de 22-25°C, de preferință într-o încăpere întunecată. *Pentru variantele II și III, adaugă cu grijă următoarea porție de zahăr după 24-48 h, când concentrația de zahăr în must va fi de aproximativ 10-12°Blg.
Cel mai bine este să adaugi mai întâi aproximativ 100 g de zahăr și să aștepți până când spuma se așează – apoi adaugă restul de zahăr și amestecă.
Atenție: Mustul va face spumă în timpul fermentării!
| Variantă |
Alcool [%] |
Zahăr [kg] |
Apă [L] |
Zile |
|
|---|---|---|---|---|---|
| |
|
Porție [I] |
Porție [II] |
|
|
| I |
17 |
7 |
- |
21 |
2 - 4 |
| II |
19 |
7* |
1 |
20 |
4 - 7 |
| III |
21,3 |
7* |
2 |
19 |
7 - 12 |
Pentru a obține cel mai bun efect, recomandăm clarificarea mustului după fermentare cu agentul Klar Turbo Spirit.
Atenție: Folosește întregul pachet pentru un singur must.
Gustul dulceag după fermentare este legat de glicerolul produs de drojdii.
Ingrediente:
drojdii, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, oxid de magneziu, carbonat de calciu, vitamina B1.
Produs destinat doar distilării.