De acum, cele mai bune sunt și mai bune! Vă prezentăm Drojdii Turbo X-Pure 21,3%, care permit obținerea a până la 21,3% alcool în must – într-o formulă nouă, îmbunătățită. Aceste drojdii active, uscate, cu nutrienți, asigură un miros plăcut, o fermentare mai bună și mai rapidă! Lumea distilării are un concurent la care a visat întotdeauna – drojdii puternice și extrem de eficiente pentru musturile de zahăr.
Beneficiile pe care ți le oferă noua formulă Drojdii Turbo X-Pure 21,3%, 50 L:
Atenție! Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmează instrucțiunile de pe ambalaj.
Temperatura recomandată de fermentare este de 20-25⁰C – ca optimă pentru activitatea drojdiilor, asigurând o fermentare corespunzătoare într-un timp determinat.
Iată drojdiile Turbo X-Pure 21,3% pentru 50 L – una dintre vedetele din familia apreciată de drojdii Turbo X-Pure. Este cantitatea perfectă de substanțe nutritive și drojdii de distilare, datorită cărora poți pregăti 50 L de must cu parametri excelenți de gust și aromă. Putere pură și calitate remarcabilă a produsului final. Cu Turbo X-Pure, procesul de fermentare se desfășoară rapid, eficient și fără miros neplăcut. Datorită rezistenței mari la alcool, amestecul de drojdii și nutrienți fermentă până la 21,3% (în condiții optime după aproximativ 14 zile).
Drojdii Turbo X-Pure sunt primele drojdii de pe piață care fermentează până la 21,3% alcool.
Acum, Turbo X-Pure se prezintă într-o „versiune 2.0” și mai eficientă, ca un amestec îmbunătățit de două tulpini active de drojdii de distilare cu alcool ridicat și un nutrient adecvat, care le susține dezvoltarea.
Reducerea la minimum a cantității de produse secundare ale fermentării a permis asigurarea unei fermentări și mai curate și a influențat favorabil aroma care însoțește acest proces. Nu trebuie să te mai temi că mustul va emana un miros neplăcut. Noua formulă oferă, de asemenea, o dinamică și o eficiență mai bune, precum și o siguranță mai mare a întregului proces – o probabilitate mai mică de oprire a fermentării și o cale mai ușoară de a obține rapid rezultatele dorite pentru musturile de zahăr.
Un plic de drojdii Turbo X-Pure cu o greutate de 250 g este suficient pentru 50 L de must. Pentru ca drojdiile să își demonstreze întregul potențial, este important să acționezi strict conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Mod de utilizare – rețetă pentru 50 L de must:
Alege varianta de fermentare (vezi tabelul). În recipientul de fermentare, adaugă prima porție de zahăr și dizolvă-l în cantitatea corespunzătoare de apă călduță la o temperatură de aproximativ 25-30⁰C. Apoi adaugă întregul conținut al plicului și amestecă bine. Soluția astfel pregătită se supune fermentării pentru numărul de zile specificat în tabel (conform variantei alese), la o temperatură de 20-25⁰C.
Pentru variantele (III și IV) cu o cantitate de zahăr mai mare de 14 kg, adaugă cu grijă a doua porție de zahăr după *24 și *48 de ore, când concentrația de zahăr va fi de aproximativ 12-14⁰Blg.
Sfat: cel mai bine este să adaugi aproximativ 100 g de zahăr și să aștepți până când spuma se așează, apoi să adaugi restul de zahăr. Acest lucru va preveni revărsarea mustului.
Atenție: Mustul va face spumă!
Pentru a obține cel mai bun efect, recomandăm clarificarea mustului după fermentare cu agentul Klar Turbo Spirit.
| Variantă |
|
I |
II |
III |
IV |
|---|---|---|---|---|---|
| Alcool [%] |
|
15 |
17 |
19 |
21,3 |
| Zahăr [kg] |
Porție (I) |
12 |
14 |
14* |
14* |
| Porție (II) |
- |
- |
2 |
4 |
|
| Apă [L] |
|
43 |
42 |
40 |
39 |
| Zile |
|
2 |
3-5 |
5-7 |
7-14 |
Atenție:
Folosește întregul pachet pentru un singur must.
Gustul dulceag după fermentare este legat de glicerolul produs de drojdii.
Ingrediente:
drojdii, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, carbonat de calciu, oxid de magneziu, vitamina B1.