Klarowin 2 este un agent de clarificare eficient pentru vinuri și sucuri. Conține gelatină acidă (încărcată pozitiv), care, după umflarea în apă, prezintă proprietăți adsorbante puternice. Leagă în structura sa diferite tipuri de substanțe încărcate negativ, în principal turbiditatea coloranților și taninurilor, determinând depunerea acestora pe fundul recipientului. În urma reacției, se formează particule mari, ușor de depus, care, în plus, atrag și precipită proteinele (încărcate pozitiv). Este utilizat în principal pentru sucuri și vinuri roșii.
Ambalajul este suficient pentru până la 50 L de băutură clarificată.
Mod de utilizare:
Pune porția corespunzătoare de Klarowin în 100 ml de apă și amestecă bine. Lasă amestecul astfel preparat timp de o zi, amestecând ocazional. După acest timp, toarnă soluția în lichidul de clarificat. Efectul ar trebui să fie vizibil după aproximativ o săptămână sub forma unui sediment care se depune pe fund.
ATENȚIE: Este important să nu se supradozeze agenții de clarificare. O doză prea mare poate provoca turbiditate secundară sau schimbarea culorii vinului nostru.
Ingrediente: gelatină acidă
Masa netă: 7 g
Dimensiuni: Dimensiunile de mai jos se referă la ambalaj.