Iubești fripturile suculente, bine preparate? Vrei ca carnea ta gătită, coaptă și la grătar să fie fragedă și delicată, iar gustul să fie accentuat de condimentele și marinatele folosite? Alege perforatorul nostru pentru carne - un dispozitiv indispensabil în bucătărie, de asemenea, în timpul preparării mâncărurilor la grătar. Utilizarea perforatorului este extrem de simplă și, în același timp, sigură. Lamele metalice de 2,8 cm lungime, ascunse în carcasa de plastic, ies din dispozitiv doar în momentul în care este apăsat pe carne. Astfel, nu trebuie să te temi de tăieturi accidentale! De ce se recomandă perforarea cărnii? În primul rând - această procedură permite reducerea timpului de gătire, prăjire și grătar cu până la 50%! În al doilea rând - permite o mai bună absorbție a marinatelor și condimentelor. Masa fibroasă a cărnii devine moale, iar preparatele mai fragede și suculente. Perforarea cărnii previne, de asemenea, reducerea volumului întregului preparat în timpul coacerii!