- Calitate înaltă - cheagul microbiologic cu activitate de 2 250 IMCU/ml este un preparat enzimatic obținut prin fermentarea unor tulpini specifice de Rhizomucor miehei. Acest produs este, așadar, o garanție a succesului în fabricarea brânzeturilor!
- Pentru diferite tipuri de lapte - cheagul este potrivit pentru producerea brânzeturilor atât din lapte de vacă, capră, cât și din soia - cu ajutorul său, produsele tale de brânză de casă nu te vor plictisi niciodată!
- Ușor de utilizat - cheagul permite producerea rapidă și fără probleme a brânzei în propria casă. Este suficient să-l dizolvi în 50 ml de apă și să-l adaugi la momentul potrivit în lapte, pentru ca în scurt timp să se formeze cheagul.
- De asemenea, pentru vegetarieni - cheagul este 100% vegetarian, combinat cu lapte de soia, poate fi utilizat și de persoanele care urmează o dietă vegetariană sau evită lactoza.
- Până la 100 L de lapte - setul pe care îl oferim conține 5 pliculețe de cheag, fiecare de câte 1 g. Un pliculeț este suficient pentru aproximativ 20 L de lapte, astfel încât din întregul set poți prepara brânzeturi chiar și din 100 L de lapte!
Vrei să faci prima ta brânză de casă? Sau poate cauți un cheag care să îți garanteze calitate înaltă și eficiență în timpul producției? Brânza de casă făcută în propria bucătărie este o garanție a unui conținut sănătos, a unui gust delicat și arome, datorită cărora nu vei mai dori niciodată să cumperi brânzeturi din magazin! Cheagul microbiologic sub formă de pulbere este un produs enzimatic obținut prin fermentarea controlată a unor tulpini specifice de Rhizomucor miehei, care permite realizarea ușoară și rapidă a brânzeturilor atât din lapte de vacă, capră, cât și din soia. Cheagul este 100% vegetarian, astfel încât poate fi utilizat și în dietele care evită consumul de produse de origine animală. 1 g de cheag este suficient pentru 20 de litri de lapte, iar în set vei găsi 5 pliculețe, ceea ce îți va permite să pregătești brânzeturi chiar și din 100 L de lapte.
1 g de cheag este suficient pentru 20 de litri de lapte. Este potrivit atât pentru prepararea produselor din lapte de vacă, cât și de capră și soia.
Mod de utilizare:
- Calculează și măsoară doza de cheag proporțională cu cantitatea de lapte utilizată.
- Dizolvă-l în 50 ml de apă.
- La momentul potrivit al producției de brânză, în funcție de tipul acesteia, adaugă cheagul dizolvat în lapte.
- Amestecă ușor și lasă acoperit pentru a se forma cheagul.
Activitate 2 250 IMCU/ml
Dimensiunile ambalajului pachetului de cinci:
- lungime 6,5 cm
- lățime aprox. 0,6 cm
- înălțime 7,5 cm
A se păstra la temperatura camerei. După deschidere, a se păstra într-un recipient bine închis, într-un loc răcoros și uscat.