Hobby-ul meu: Producția de brânzeturi de casă - carte

SIMBOL: 980019
EAN: 9788395643170

39,86 lei

Adaugă în coș

39,86 RON/buc.

SIMBOL: 980019
EAN: 9788395643170


DESCRIERE

Carte „Hobby-ul meu: Fabricarea brânzei de casă. Sfaturi și rețete”Rețete și sfaturi pentru a face brânzeturi delicioase de casă - bazele cunoștințelor despre fabricarea brânzei, sfaturi practice și rețete pentru diverse tipuri de brânzeturi - moi, semitare și tari, precum și pentru alte produse lac... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Carte „Hobby-ul meu: Fabricarea brânzei de casă. Sfaturi și rețete”


  • Rețete și sfaturi pentru a face brânzeturi delicioase de casă - bazele cunoștințelor despre fabricarea brânzei, sfaturi practice și rețete pentru diverse tipuri de brânzeturi - moi, semitare și tari, precum și pentru alte produse lactate - iaurt, unt, chefir.
  • 38 de rețete testate și indicații pentru variante suplimentare de preparare - 176 de pagini în care autorii cărții, Artur Nowicki și Jelyo Todorov, prezintă rezultatele pasiunii lor pentru fabricarea brânzei, învățându-te să faci brânzeturi delicioase pe cont propriu.
  • Ghid scris într-un mod colorat și accesibil - cartea încurajează atât începerea aventurii în fabricarea brânzei, cât și perfecționarea în arta creării brânzeturilor. Poți începe cu produse „ușoare și rapide”, apoi să treci la cele a căror proces de creare necesită mai mult timp și acțiuni mai complexe.
  • Calea simplă către versiunile de casă ale celor mai bune brânzeturi - cartea te va ghida pas cu pas prin fascinanta lume a fabricării brânzeturilor și a produselor pe bază de lapte. Rețetele oferite îți vor permite să te inspiri din brânzeturile cunoscute și apreciate, dar și să îți demonstrezi propria creativitate.
  • Pentru toată lumea și în orice bucătărie - rețetele sunt adaptate posibilităților amatorilor de acasă și permit realizarea activităților de fabricare a brânzei practic în orice bucătărie tipică.
  • Tradiție, creativitate și abordare practică - cartea se inspiră din cele mai bune tradiții de fabricare a brânzei, în special poloneze și balcanice (în special bulgărești), combinându-le - pe cât posibil - cu o abordare inovatoare a rețetelor, bazată pe soluții simple și ușor de aplicat.


Noutate! O carte minunată pentru toți iubitorii de brânzeturi, prezentând fascinanta lume a fabricării brânzei de casă. Autorii ghidului - Jelyo Todorov și Artur Nowicki și-au unit forțele pentru a crea un ghid unic despre fabricarea brânzeturilor de casă, precum și a produselor lactate, cum ar fi untul, chefirul sau iaurtul. După cum se dovedește, fabricarea brânzei de casă poate fi un hobby fascinant chiar și pentru cei care au bucătării mici, iar realizarea unor brânzeturi este cu adevărat simplă și rapidă. Cei mai ambițioși pasionați pot încerca să creeze brânzeturi care necesită mai mult timp și acțiuni mai complexe, bucurându-se în final de brânzeturi mature minunate, care vor încânta atât membrii familiei, cât și oaspeții la masa de sărbătoare.

Combinarea tradițiilor bulgărești și poloneze cu o mare pasiune, cunoștințe și abordare practică a ambilor autori a dus la publicarea unei lucrări în care fiecare iubitor de bucătărie de casă delicioasă și sănătoasă va găsi o mulțime de sfaturi utile și rețete pentru diverse brânzeturi și produse lactate conexe.

Fiecare rețetă oferită a fost testată de autori și, pe cât posibil, simplificată astfel încât, în condiții de casă, să poată fi realizate produse care să se apropie cu succes de cele apreciate din fabricile profesionale de brânzeturi.

După cum scriu chiar autorii - „Fabricarea brânzei este o pasiune specială pe care amândoi o practicăm și o perfecționăm. În urma multor activități comune și individuale de fabricare a brânzei, desfășurate pe de o parte de un specialist cu o bogată experiență profesională în acest domeniu, iar pe de altă parte de un pasionat specializat în crearea de produse de casă, au fost dezvoltate metode și proceduri care permit realizarea în spațiul limitat al casei a multor brânzeturi delicioase. (…) Ne-am împărtășit observațiile, ideile, am verificat rețetele tradiționale și am experimentat, iar fiecare brânză reușită ne-a oferit un nou impuls savuros pentru a continua munca.”

Cartea transmite cunoștințele de bază despre fabricarea brânzei într-un mod simplu și ușor de asimilat – conform intenției autorilor, indică în primul rând calea și arată posibilitățile de care merită să profiți, mai ales dacă apreciezi calitățile produselor culinare pregătite de tine și vrei să descoperi „din bucătărie” secretele fabricării brânzei. Această publicație unică oferă amatorilor un instrument excelent pentru activități DIY, aducând în același timp în lumea culinară de casă o abordare autoritară și inspiratoare a artei de a crea propriile brânzeturi - atât în stilul celor clasice, cunoscute pe scară largă, cât și al celor mai „locale”, dar care merită să fie cunoscute mai pe larg. Un caleidoscop de specialități lactate completează rețetele delicioaselor „variații” pe bază de brânzeturi, rețete pentru unt, chefir, iaurt… Și toate acestea condimentate cu entuziasmul pe care îl poți găsi doar la adevărații pasionați și gurmanzi, care sunt autorii cărții.


Conținutul ghidului include, printre altele, următoarele capitole:

  • Scurtă istorie a brânzeturilor
  • Lapte și produse lactate
  • Ingrediente utilizate în procesul de creare a brânzei
  • Noțiuni și procese legate de fabricarea brânzei
  • Accesorii pentru brânzeturi
  • De la lapte la brânză
  • Rețete pentru brânzeturi moi (inclusiv brânzeturi și delicatese din brânză - rapide și simple, precum și brânzeturi cu mucegai)
  • Rețete pentru brânzeturi semitare și tari
  • Alte produse lactate


Vă încurajăm cu căldură să citiți și să începeți aventura fabricării brânzei. Cartea este, de asemenea, un cadou excelent!


  • ISBN 978-83-956431-7-0
  • 176 de pagini, hârtie cretată
  • copertă integrată cu aripioare și folie lucioasă
  • format: 210x148 mm
  • text cu fotografii colorate de autor
  • ediția întâi - 2022
Lungime
14.7 cm

Lățime
0.8 cm

Înălțime
21 cm

Masă
0.266 kg

Hobby-ul meu: Producția de brânzeturi de casă - carte

Hobby-ul meu: Producția de brânzeturi de casă - carte ['brânzeturi', ' brânzărie', ' brânzeturi de casă', ' chefir', ' iaurt', ' unt', ' conserve de casă', ' rețete de brânză', ' cum să faci brânză', ' producție de brânzeturi de casă', ' brânzeturi pentru amatori', ' brânzeturi moi', ' brânzeturi semitare și tari', ' produse lactate', ' ghid de brânzărie', ' cărți culinare', ' carte cadou']
favorite

39,86 lei

39,86 RON/buc.

Adaugă în coș