Un agent de limpezire cu două componente, eficient, rapid și eficace pentru borhot. Elimină turbiditatea și reziduurile după fermentare, care pot afecta negativ produsul final și pot provoca un gust nedorit de drojdie. Klar Turbo Spirit este ideal pentru limpezirea musturilor de zahăr și borhoturilor, fără a influența gustul final al alcoolului. Un pachet de 65 g este suficient pentru a limpezi până la 25 L de lichid, iar timpul necesar pentru aceasta este de doar... 24 de ore! Klar Turbo Spirit se remarcă printr-o compoziție simplă cu doar două ingrediente: A - kieselsol (soluție de silice) și ingredientul B - soluție de chitosan.
Mod de utilizare:
După terminarea fermentării, lichidul trebuie decantat de pe sediment, degazat complet (excesul de CO2 ar prelungi timpul de limpezire). Adăugați ingredientul A în cantitate proporțională cu cantitatea de lichid limpezit (conținutul este suficient pentru max. 25 L de lichid). Apoi amestecați ușor timp de 10 s și lăsați să stea timp de 1 oră. După acest timp, adăugați ingredientul B în cantitate proporțională cu cantitatea de lichid. Amestecați ușor timp de aproximativ 10 s. Lăsați totul timp de aproximativ 24 de ore.
Ingrediente:
apă, acid silicic, acid malic, chitosan (din crustacee), conservant: metabisulfit de sodiu (sulfiți).
Atenție!
În sezonul de iarnă și vară, în timpul temperaturilor extreme, produsul este disponibil exclusiv cu opțiunea de livrare cu ridicare personală.
Dimensiunile ambalajului: