Perforator pentru carne cu protecție

SIMBOL: 311401
EAN: 5908277709839

53,15 lei

Adaugă în coș

53,15 RON/buc.

SIMBOL: 311401
EAN: 5908277709839


DESCRIERE

Instrument de bucătărie indispensabil - perforator cu 56 de lame din oțel inoxidabil, ideal pentru prepararea fripturilor suculente!Carne fragedă și delicată - datorită utilizării perforatorului, preparatele tale preferate din carne vor impresiona prin gust, devenind mai intense și mai fragede.Prepa... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Instrument de bucătărie indispensabil - perforator cu 56 de lame din oțel inoxidabil, ideal pentru prepararea fripturilor suculente!
  • Carne fragedă și delicată - datorită utilizării perforatorului, preparatele tale preferate din carne vor impresiona prin gust, devenind mai intense și mai fragede.
  • Prepară carnea așa cum îți place - perforatorul este ideal pentru pregătirea pieptului de pui, șnițelelor și fripturilor de tip palomilla. 
  • Reduce timpul de gătire, prăjire și grătar - perforând carnea înainte de tratamentul termic, poți reduce timpul de preparare cu până la 50%!
  • Formă ergonomică și sigură - permite perforarea cărnii fără a folosi multă forță, iar protecția previne tăieturile nedorite și extinde lamele doar atunci când dispozitivul este apăsat pe preparat sau le blochează permanent!


Iubești fripturile suculente, bine preparate? Vrei ca carnea ta gătită, coaptă și la grătar să fie fragedă și delicată, iar gustul să fie accentuat de condimentele și marinatele folosite? Alege perforatorul nostru de carne - un dispozitiv indispensabil în bucătărie, inclusiv pentru preparatele la grătar. Utilizarea perforatorului este extrem de simplă și, în același timp, sigură. Cele 56 de lame ascunse în carcasa de plastic din oțel inoxidabil, datorită unei protecții speciale, se extind din dispozitiv doar în momentul în care este apăsat pe carne. Astfel, nu trebuie să te temi de tăieturi accidentale! Când depozitezi dispozitivul în sertar, poți bloca complet extinderea lamelor!


ATENȚIE la cuțitele ascuțite! Depozitarea sigură a dispozitivului este posibilă datorită blocajului care permite blocarea completă a extinderii lamelor din perforator! 


De ce merită să perforezi carnea înainte de tratamentul termic?

În primul rând - această procedură permite reducerea timpului de gătire, prăjire și grătar cu până la 50%! În al doilea rând - permite o mai bună absorbție a marinatei și condimentelor. Masa fibroasă a cărnii devine moale, iar preparatele mai fragede și suculente. Perforarea cărnii previne, de asemenea, reducerea volumului întregului preparat în timpul coacerii!

În al treilea rând - carnea își păstrează sucurile naturale în timpul tratamentului, este mai gustoasă, mai ușor de consumat și de digerat!


Date tehnice:

  • Număr de lame: 56
  • Lungimea lamelor: 2,5 cm
  • Materialul lamelor: oțel inoxidabil
Lungime
5.5 cm

Lățime
7.7 cm

Înălțime
10.8 cm

Masă
0.2 kg

Perforator pentru carne cu protecție

Perforator pentru carne cu protecție ['mezeluri de casă', ' afumare', ' produse de casă', ' preparare mezeluri de casă', ' pate de casă', ' cârnat alb', ' afumare cârnați', ' cârnat', ' mezeluri', ' carne', ' produse tradiționale', ' prânz']
favorite

53,15 lei

53,15 RON/buc.

Adaugă în coș