Membrana de poliamid este utilizată pentru prepararea produselor de casă din carne și mezeluri.
Permite realizarea independentă a mezelurilor fierte precum salceson, pate, șuncă, metka, carne tocată, mortadela, cârnați cu hrișcă. Este potrivită pentru prepararea mâncărurilor prin metoda sous vide.
Mod de utilizare:
Înainte de utilizare, înmuiați în apă la o temperatură maximă de 40°C timp de aproximativ 15 minute. În timpul înmuierii, întreaga membrană trebuie să fie scufundată în apă. Membrana umplută strâns trebuie legată și apoi supusă prelucrării corespunzătoare tipului de mezel.
Temperatura maximă în procesul de fierbere este de 100°C. După prelucrarea termică, răciți cu aer, nu folosiți dușuri șocante cu apă rece.
Păstrați membranele într-un loc curat, uscat și aerisit la o temperatură de până la 25°C.
Deține certificat PZH.
Rezistență termică: 100°C
Pachetul individual conține 8 m ± 5%
Diametru: 73 mm
Fabricat în UE.