Hobby-ul meu: Producerea brânzei de casă - carte (în limba poloneză)

SIMBOL: 980019
EAN: 9788395643170

39,86 lei

Adaugă în coș

39,86 RON/buc.

SIMBOL: 980019
EAN: 9788395643170


DESCRIERE

Cartea „Hobby-ul meu: Producerea brânzeturilor acasă. Sfaturi și rețete” - disponibilă în limba polonăRețete și sfaturi datorită cărora vei face brânzeturi de casă delicioase - bazele cunoștințelor despre fabricarea brânzeturilor, sfaturi practice originale și rețete pentru diverse tipuri de brânzet... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Cartea „Hobby-ul meu: Producerea brânzeturilor acasă. Sfaturi și rețete” - disponibilă în limba polonă 


  • Rețete și sfaturi datorită cărora vei face brânzeturi de casă delicioase - bazele cunoștințelor despre fabricarea brânzeturilor, sfaturi practice originale și rețete pentru diverse tipuri de brânzeturi - moi, semi-tari și tari, precum și pentru alte produse lactate - iaurt, unt, chefir.
  • 38 de rețete testate și indicarea unor variante suplimentare de realizare - 176 de pagini, în care Autorii cărții, Artur Nowicki și Jelyo Todorov, prezintă roadele pasiunii lor pentru brânzeturi, învățându-te să prepari singur brânzeturi delicioase.
  • Un ghid scris într-un mod captivant și accesibil - cartea te încurajează atât să începi aventura preparării brânzeturilor, cât și să te perfecționezi în arta creării lor. Poți începe cu preparatele „ușoare și rapide”, apoi să treci la cele al căror proces de obținere necesită ceva mai mult timp și acțiuni mai complexe.
  • Calea simplă către versiuni de casă ale celor mai bune brânzeturi - cartea te va ghida pas cu pas prin fascinanta lume a producerii brânzeturilor și a produselor pe bază de lapte. Rețetele oferite îți vor permite să recreezi cu succes brânzeturi cunoscute și apreciate și să-ți pui în valoare propria creativitate.
  • Pentru oricine și în orice bucătărie - rețetele sunt adaptate posibilităților amatorilor de acasă și permit desfășurarea activităților de preparare a brânzeturilor practic în orice bucătărie obișnuită.
  • Tradiție, creativitate și abordare practică - cartea se inspiră din cele mai bune tradiții ale preparării brânzeturilor, în special poloneze și balcanice (în special bulgărești), îmbinându-le - pe cât posibil - cu o abordare inovatoare a rețetelor, bazată pe soluții simple și ușor de aplicat.


Noutate! O carte excelentă pentru toți iubitorii de brânzeturi, care prezintă fascinanta lume a preparării brânzeturilor acasă. Autorii ghidului - Jelyo Todorov și Artur Nowicki - și-au unit forțele pentru a crea un ghid deosebit despre producerea brânzeturilor acasă, precum și a preparatelor lactate, cum ar fi untul, chefirul sau iaurtul. Se dovedește că prepararea brânzeturilor acasă poate fi un hobby fascinant chiar și pentru deținătorii de bucătării mici, iar prepararea unor brânzeturi este într-adevăr simplă și rapidă. Pasionații mai ambițioși pot încerca să creeze brânzeturi care necesită mai mult timp și activități mai complexe, bucurându-se, drept răsplată, de brânzeturi minunate, maturate, care îi vor încânta atât pe membrii familiei, cât și pe musafirii de la masa festivă.

Combinarea tradițiilor bulgare și poloneze cu o pasiune uriașă, cunoștințe și abordarea practică a ambilor Autori a dus la o publicație în care orice iubitor al bucătăriei de casă gustoase și sănătoase va găsi o mulțime de sfaturi utile și rețete pentru diverse brânzeturi și produse lactate înrudite.

Fiecare rețetă prezentată a fost verificată de autori și, pe cât posibil, suficient de simplificată, astfel încât, în condiții casnice, să poată rezulta produse care reproduc cu succes articolele apreciate din brânzării profesionale.

După cum scriu chiar Autorii - „Arta preparării brânzeturilor este o pasiune aparte, pe care amândoi o practicăm și o perfecționăm. În urma multor activități comune și individuale legate de brânzeturi, desfășurate, pe de o parte, de un specialist cu bogată experiență profesională în acest domeniu, iar pe de altă parte, de un pasionat specializat în crearea produselor de casă, au apărut metode și proceduri care permit realizarea, în spațiul domestic limitat, a multor brânzeturi delicioase. (…) Ne-am împărtășit observațiile și ideile, am verificat rețetele tradiționale și am experimentat, iar fiecare brânză reușită ne oferea un nou, savuros imbold pentru a continua munca.”

Cartea transmite cunoștințele de bază despre prepararea brânzeturilor într-un mod simplu și ușor de asimilat – conform premisei autorilor, indică înainte de toate drumul și arată posibilitățile de care merită să profiți, mai ales dacă apreciezi valoarea preparatelor culinare realizate de tine și vrei să cunoști „din culise” secretele preparării brânzeturilor. Această publicație unică le oferă amatorilor un instrument excelent pentru proiecte DIY și, în același timp, aduce în universul gastronomiei de acasă o abordare originală și inspirată a artei de a-ți crea propriile brânzeturi - atât în stilul celor clasice, bine cunoscute, cât și al celor mai „locale”, dar care merită cunoscute mai pe larg. Caleidoscopul delicateselor lactate este completat de rețete de „variațiuni” gustoase pe bază de brânzeturi, rețete pentru unt, chefir, iaurt… Iar toate acestea sunt asezonate cu entuziasmul ce poate fi întâlnit doar la adevărații pasionați și gurmanzi, care sunt Autorii cărții.


Conținutul ghidului include, printre altele, următoarele capitole:

  • Scurt istoric al brânzeturilor
  • Laptele și produsele lactate
  • Ingrediente utilizate în procesul de obținere a brânzei
  • Termeni și procese legate de producerea brânzei
  • Accesorii pentru brânzeturi
  • De la lapte la brânză
  • Rețete pentru brânzeturi moi (inclusiv brânzeturi și delicii pe bază de brânză - rapide și simple, precum și brânzeturi cu mucegai)
  • Rețete pentru brânzeturi semi-tari și tari
  • Alte produse lactate


Vă încurajăm cu căldură să citiți și să începeți aventura preparării brânzeturilor. Cartea este excelentă și ca dar!


  • ISBN 978-83-956431-7-0
  • 176 de pagini, hârtie cretată
  • copertă integrată cu clapete și folie lucioasă
  • format: 210x148 mm
  • text cu fotografii color realizate de autori
  • ediția întâi - 2022
Lungime
14.7 cm

Lățime
0.8 cm

Înălțime
21 cm

Masă
0.266 kg

Hobby-ul meu: Producerea brânzei de casă - carte (în limba poloneză)

Hobby-ul meu: Producerea brânzei de casă - carte (în limba poloneză) ['brânzeturi', ' fabricarea brânzeturilor', ' brânzeturi de casă', ' chefir', ' iaurt', ' unt', ' conserve de casă', ' rețete pentru brânzeturi', ' cum să faci brânză', ' fabricarea brânzeturilor acasă', ' brânzeturi pentru pasionați', ' brânzeturi moi', ' brânzeturi semidure și dure', ' produse lactate', ' ghid de fabricare a brânzeturilor', ' cărți culinare', ' carte pentru cadou']
favorite

39,86 lei

39,86 RON/buc.

Adaugă în coș