Formă romană 2 L

SIMBOL: 770607
EAN: 5908277703882

38,47 lei

36,57 lei

Adaugă în coș

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 7,15 lei

36,57 RON/buc.

SIMBOL: 770607
EAN: 5908277703882


DESCRIERE

Formă practică și multiple utilizări - forma are forma populară de chec, potrivită pentru coacerea pateurilor, prăjiturilor, pâinilor și budincilor. Mâncărurile coapte în forma de lut vor fi suculente și crocante.​Capacitate optimă - forma romană de două litri este ideală atunci când ai nevoie să co... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Formă practică și multiple utilizări - forma are forma populară de chec, potrivită pentru coacerea pateurilor, prăjiturilor, pâinilor și budincilor. Mâncărurile coapte în forma de lut vor fi suculente și crocante.​
  • Capacitate optimă - forma romană de două litri este ideală atunci când ai nevoie să coci un preparat mic pentru familia ta. Forma are o înălțime potrivită pentru a coace un pateu sau o prăjitură perfectă.
  • Siguranță și ecologie - forma este realizată din lut ars special. Este un material natural și ecologic. Nu necesită grăsime pentru gătit și nici detergenți pentru spălare. Forma trebuie doar spălată cu un burete umed.
  • Ideală pentru vegani și vegetarieni - preparatele fără carne și vegane, cum ar fi pateul sau pâinea din semințe, se coc foarte comod în această formă, deoarece permite menținerea ușoară a formei și a umidității corespunzătoare a preparatului.
  • Preparate sănătoase pentru copii - în această formă vei pregăti multe preparate gustoase și variate, ideale pentru sănătatea copiilor tăi. Cu siguranță vor îndrăgi preparatele cu legume colorate, pateurile de casă, budincile sau prăjiturile fără zahăr.

Forma romană de lut este o alternativă excelentă la forma populară de chec. Forma este realizată din material natural - lut. Datorită acestui fapt, în timpul coacerii, preparatele păstrează mult mai multe valori nutritive. Forma practică și capacitatea optimă permit pregătirea pateului sau pâinii preferate, care va fi crocantă la exterior și corespunzător de umedă în interior.

Forma romană este realizată din lut ars special. Are o structură poroasă, în care, în timpul înmuierii (necesară înainte de utilizare), se absoarbe apă. În timpul coacerii, porii eliberează apă sub formă de abur, astfel încât preparatul din cuptor se coace și la abur. Datorită acestui fapt, preparatul pregătit în forma romană va fi crocant la exterior și corespunzător de umed în interior. Nu este nevoie să adaugi grăsime, astfel încât preparatele își păstrează aroma naturală, sunt ușor digerabile și sănătoase. Coacerea în atmosferă de abur permite, de asemenea, păstrarea unei cantități mai mari de vitamine și microelemente. Forma romană este potrivită în special pentru pateuri, budinci, lasagna, prăjituri și pâini lungi.

Forma romană va facilita semnificativ pregătirea preparatelor vegane și vegetariene. Pateul de linte sau năut necesită condiții adecvate de coacere pentru a fi umed în interior și, în același timp, să-și păstreze forma corespunzătoare. Forma va fi, de asemenea, excelentă pentru pregătirea pâinii fără gluten.


Mod de utilizare:

- Înainte de fiecare utilizare, înmoaie forma în apă timp de 10-15 minute, scufundând-o complet. Apoi pune-o în cuptorul rece. În funcție de cerințele rețetei, încălzim forma goală sau direct cu conținutul. După coacere, poți scoate preparatul când este fierbinte (de exemplu, pâinea) sau îl poți lăsa să se răcească, până când ingredientele se leagă bine (de exemplu, când pregătești pateu). Modul de utilizare a formei trebuie să fie adaptat rețetei.

- Înainte de a coace pâinea, unge forma cu unt sau ulei de cocos și presară pesmet sau făină, ceea ce va facilita scoaterea pâinii coapte.

Amintește-ți:

- Forma nu trebuie pusă direct pe gaz sau pe plita electrică.

- Forma romană nu poate fi supusă schimbărilor bruște de temperatură.

- Nu trebuie să torni lichide reci în vasul fierbinte.

- Temperatura maximă recomandată pentru coacerea în forma romană este de 200°C.

- Forma este destinată utilizării în cuptoare pe gaz și electrice.

Spălare și curățare:

După utilizare, forma trebuie înmuiată de mai multe ori în apă caldă, apoi spălată cu un burete sau o perie moale. Petele mai dificile pot fi curățate folosind bicarbonat de sodiu. Din când în când, forma merită fiartă în apă cu oțet pentru a neutraliza mirosurile. Forma nu trebuie spălată în mașina de spălat vase.

După spălare, forma trebuie să se usuce complet - se recomandă să fie depozitată într-un loc aerisit.

Dimensiuni exterioare:

  •   lungime 29,7/22,8 cm
  •   lățime 14,6//7,3 cm
  •   înălțime 7,8 cm
  •   capacitate totală 2L

Dimensiuni interioare:

  •   lungime 26,8/22,7 cm
  •   lățime 12/6,3 cm
  •   înălțime 6,8 cm.
Lungime
29.7 cm

Lățime
14.6 cm

Înălțime
7.8 cm

Masă
1.18 kg

Pojemność
2.0 L

Formă romană 2 L

Formă romană 2 L ['pentru coacerea cărnii', ' pentru coacerea pâinii', ' oală de lut', ' coacere fără ardere', ' gătit fără grăsime', ' gătit sănătos', ' pentru cadou', ' pentru ziua mamei', ' pentru prăjituri']
favorite

38,47 lei

36,57 lei

36,57 RON/buc.

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 7,15 lei

Adaugă în coș