Oală romană rotundă 4 L

SIMBOL: 770605
EAN: 5908277703844

116,44 lei

Adaugă în coș

116,44 RON/buc.

SIMBOL: 770605
EAN: 5908277703844


DESCRIERE

Neutru pentru mediu - oala romană este realizată din lut natural, ars corespunzător. Acest lucru permite coacerea fără utilizarea grăsimii în atmosfera de abur. Oala se menține curată folosind doar apă și un burete.Grăsimi sănătoase și bogăție de vitamine - Coacerea în oala romană păstrează aroma n... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Neutru pentru mediu - oala romană este realizată din lut natural, ars corespunzător. Acest lucru permite coacerea fără utilizarea grăsimii în atmosfera de abur. Oala se menține curată folosind doar apă și un burete.
  • Grăsimi sănătoase și bogăție de vitamine - Coacerea în oala romană păstrează aroma naturală, vitaminele și microelementele ingredientelor. Datorită coacerii la temperatura aburului, preparatul păstrează grăsimile și proteinele sănătoase.
  • Formă universală - forma oalei permite coacerea preparatelor din carne, a gratinurilor și a produselor de patiserie. În oală poți coace și pâine delicioasă. Forma rotundă asigură o coacere uniformă.
  • Preparate pentru întreaga familie - preparatele suculente și aromate coapte în oala romană vor bucura copiii tăi. Legumele coapte moi și dulci și carnea aromată sunt o propunere excelentă chiar și pentru cei mai mici.
  • De neînlocuit în bucătărie - capacitatea și dimensiunea optimă a oalei permit utilizarea acesteia pentru pregătirea diverselor preparate, inclusiv a celor într-o singură oală.

Coacerea sub capac face ca vitaminele și microelementele să rămână în preparatul pregătit. Coacerea în atmosfera de abur permite păstrarea valorilor dietetice ale preparatelor. Grăsimile și proteinele nu sunt supuse la temperaturi ridicate și își păstrează cele mai importante calități sănătoase.

Oala romană este realizată din lut ars special. Lutul are pori în care pătrunde apa. În timpul încălzirii vasului, oala eliberează abur, iar preparatul se gătește pe aburul eliberat din pereții vasului, gătindu-se în propriul sos. Nu este necesar să adaugi grăsime la preparate. Capacitatea permite păstrarea unei cantități mai mari de vitamine și microelemente, precum și a aromei bogate a preparatului. Forma rotundă garantează distribuția uniformă a temperaturii în timpul coacerii. Acest lucru este important în timpul coacerii pâinii sau a fripturilor de carne.

Oala romană va diversifica și bucătăria vegană și vegetariană. Oala romană este ideală pentru persoanele care urmează o dietă săracă în grăsimi sau ușor digerabilă. Persoanele care preferă bucătăria georgiană își vor pregăti în ea preparatele preferate într-o singură oală.


Mod de utilizare:

- Înainte de fiecare utilizare, înmoaie oala în apă timp de 10-15 minute, scufundând-o complet. Apoi pune-o în cuptorul rece. În funcție de cerințele rețetei, încălzim oala goală sau direct cu conținutul. După coacere, poți scoate preparatul când este fierbinte (de exemplu, pâinea) sau îl poți lăsa să se răcească până când ingredientele se leagă bine (de exemplu, când pregătești pateu). Modul de utilizare a oalei trebuie să fie adaptat rețetei.

- Înainte de a coace pâinea, unge oala cu unt sau ulei de cocos și presară pesmet sau făină pentru a scoate cu ușurință pâinea coaptă

- Oala nu trebuie pusă direct pe gaz sau pe plita electrică.

- Oala romană nu poate fi supusă schimbărilor bruște de temperatură.

- Nu trebuie să torni lichide reci în oala fierbinte.

- Temperatura maximă recomandată pentru coacerea în oalele romane este de 200°C.

- Oala este destinată utilizării în cuptoare pe gaz și electrice.

 

Spălare și curățare:

După utilizare, oala trebuie înmuiată de mai multe ori în apă caldă, apoi spălată cu un burete sau o perie moale. Petele mai dificile pot fi curățate folosind bicarbonat de sodiu. Din când în când, oala merită fiartă în apă cu oțet pentru a neutraliza mirosurile. Oala nu trebuie spălată în mașina de spălat vase.

După spălare, oala trebuie lăsată să se usuce complet și depozitată deschisă, de preferință într-un loc aerisit.

Dimensiuni exterioare:

1. oala:

  •   ∅ 26,5/15,7 cm
  •   înălțime 8,2 cm

2. capac:

  •   lungime 29,5 cm
  •   lățime 24,8 cm
  •   înălțime 6 cm

Dimensiuni interioare:

1. oala:

  •   ∅ 25,3/23,2 cm
  •   înălțime 7,2 cm

2. capac:

  •   ∅ 24,7/23,5 cm
  •   înălțime 5,1 cm

Dimensiuni set:

  •   lungime 29,5 cm
  •   lățime 26,5 cm
  •   înălțime 13,5 cm
  •   capacitatea totală a vasului împreună cu capacul 4 L.
Lungime
29.5 cm

Lățime
26.5 cm

Înălțime
13.5 cm

Masă
2.28 kg

Pojemność
4.0 L

Oală romană rotundă 4 L

Oală romană rotundă 4 L ['cadou', ' pentru coacerea cărnii', ' pentru coacerea pâinii', ' oală de lut', ' coacere fără ardere', ' gătit fără grăsime', ' gătit sănătos']
favorite

116,44 lei

116,44 RON/buc.

Adaugă în coș