Clorură de calciu lichidă, 50 ml

SIMBOL: 411213
EAN: 5908277714918

17,20 lei

Adaugă în coș

344,00 RON/l

SIMBOL: 411213
EAN: 5908277714918


DESCRIERE

Pentru fabricarea brânzeturilor - produs esențial la utilizarea laptelui slab pasteurizat și a laptelui proaspăt cu conținut scăzut de calciu.Randament mai mare al producției de brânză- clorura de calciu influențează coagularea mai bună a laptelui, consistența cheagului și prelucrarea acestuia.Tăier... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Pentru fabricarea brânzeturilor - produs esențial la utilizarea laptelui slab pasteurizat și a laptelui proaspăt cu conținut scăzut de calciu.
  • Randament mai mare al producției de brânză - clorura de calciu influențează coagularea mai bună a laptelui, consistența cheagului și prelucrarea acestuia.
  • Tăiere mai ușoară a cheagului - cheagul compact este mai ușor de tăiat, ceea ce crește capacitatea de contracție a boabelor de brânză.
  • Calitate înaltă - clorura de calciu oferită are certificate alimentare, fiind sigură pentru sănătate.
  • Dozare ușoară - formula lichidă și picurătorul facilitează dozarea produsului
  • Pentru fabricarea berii - calciul conferă berii un gust moale, plin, stabil și contribuie la flocularea proteinelor.

Clorura de calciu este un agent utilizat în fabricarea brânzeturilor pentru a crește randamentul producției de brânză. Este un aditiv esențial atunci când folosim lapte slab pasteurizat sau proaspăt cu conținut scăzut de calciu. Clorura de calciu îmbunătățește consistența și coagularea laptelui. Utilizarea sa reduce pierderile de cazeină și grăsime. 

Datorită clorurii de calciu, cheagul de brânză este mai compact și mai ușor de prelucrat, ceea ce influențează creșterea ușurinței de contracție a boabelor de brânză.


Concentrația produsului 33%.

Ambalajul este suficient pentru 125-250 L de lapte.

Calitatea alimentară a clorurii de calciu oferite face ca, la o dozare corespunzătoare, să influențeze favorabil asimilarea calciului de către organism. În plus, este un agent care va fi utilizat și în fabricarea berii, printre altele, pentru a conferi un gust plin, stabil.


Dozare:

40 de picături (2ml) la 10 L de lapte proaspăt

80 de picături (4 ml) la 10 L de lapte slab pasteurizat


Mod de utilizare:

Agitați înainte de utilizare. Adăugați clorura de calciu în laptele încălzit. Amestecați bine totul. Produsul trebuie adăugat înainte de inocularea cu culturi bacteriene și cheag. Utilizați conform dozării producătorului — excesul de clorură de calciu poate contribui la un gust amar al produsului.


ATENȚIE: Provoacă iritații oculare. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute.


Dimensiunile ambalajului:

∅ 3,8 cm

înălțime 9,6 cm

volum net 50 ml.

Masă
50.0 g

Clorură de calciu lichidă, 50 ml

Clorură de calciu lichidă, 50 ml ['clorură de calciu lichidă', ' pentru producția de brânză', ' cheag pentru brânză', ' clorură de calciu pentru brânză', ' sare pentru brânză', ' brânzeturi', ' pentru bere']
favorite

17,20 lei

344,00 RON/l

Adaugă în coș