Drojdie uscată pentru pizza italiană - 100 g

SIMBOL: 409261
EAN: 5904816007657

16,57 lei

Adaugă în coș

165,70 RON/kg

SIMBOL: 409261
EAN: 5904816007657


DESCRIERE

Drojdie uscată de panificație fiabilă pentru coacerea pizzei italiene. Încercați neapărat produsul nostru. Ambalajul mare de 100 g este suficient pentru a pregăti până la 25 de pizze.Pentru pizza, focaccia, chifle sau produse de panificație - cu aceste drojdii vei pregăti nu doar o pizza mai bună de... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Drojdie uscată de panificație fiabilă pentru coacerea pizzei italiene. Încercați neapărat produsul nostru. Ambalajul mare de 100 g este suficient pentru a pregăti până la 25 de pizze.


  • Pentru pizza, focaccia, chifle sau produse de panificație - cu aceste drojdii vei pregăti nu doar o pizza mai bună decât cea de la pizzerie, ci și alte produse de panificație.
  • Nu cauzează o creștere foarte mare a aluatului - datorită acestor drojdii vei pregăti o adevărată pizza italiană pe blat subțire.
  • Elasticitate crescută a aluatului - drojdiile noastre asigură elasticitatea corespunzătoare a aluatului, ceea ce este indicat la prepararea pizzei.
  • Ușor de utilizat - drojdia uscată pentru pizza italiană reduce timpul necesar pentru pregătirea aluatului.
  • Fără pregătirea maielei - drojdiile uscate pentru pizza pot fi adăugate direct în făină. Dacă preferi totuși să pregătești maiaua în mod tradițional, această metodă este de asemenea bună.
  • Termen de valabilitate mai lung - drojdia uscată, spre deosebire de drojdia proaspătă, poate fi păstrată mult mai mult timp.


Iubești pizza? Dacă ai poftă de ea, nu mai trebuie să mergi la pizzerie. O delicioasă pizza italiană pe blat subțire o poți pregăti ușor acasă. Vei economisi bani și vei petrece timp minunat făcând propriul „plăcintă”. Este o modalitate excelentă de a petrece timp împreună cu familia sau prietenii. Este suficient să folosești drojdia noastră, făină, apă, sare și ulei de măsline pentru a frământa aluatul, să adaugi ingredientele preferate și pizza este gata.

Cu ajutorul drojdiei noastre vei reuși să pregătești un aluat perfect pentru pizza, care va fi suficient de elastic și nu va necesita frământare îndelungată.

Spre deosebire de drojdia uscată de panificație obișnuită, drojdia pentru pizza Browin permite obținerea structurii aluatului de pizza italiană, astfel încât după coacere, blatul va fi suficient de subțire și nu va crește excesiv.

Drojdiile uscate pentru pizza sunt potrivite și pentru coacerea altor specialități italiene, cum ar fi focaccia, dar și pentru grisine și alte gustări.

Drojdiile uscate de panificație, păstrate corespunzător într-un loc uscat, își păstrează activitatea mult timp. Ambalajul mare va fi mereu la îndemână când vei avea poftă de pizza. Fără probleme vei pregăti o sărbătoare italiană la care poți invita un grup de prieteni apropiați și mai îndepărtați.


Ce rețetă pentru pizza? Mai jos vei găsi propunerea noastră pentru o rețetă rapidă de aluat pentru pizza. Restul depinde de preferințele tale.


Ingrediente pentru aluatul de pizza:

  • 250 g făină de grâu (de preferință tip 00)
  • 2 lingurițe rase de sare (aprox. 6 g)
  • 1 linguriță de drojdie uscată pentru pizza italiană Browin (aprox. 4 g)
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 200 ml apă călduță


Rețetă:

Pune făina, sarea și drojdia într-un bol. Amestecă-le ușor. Adaugă treptat apa călduță. După obținerea unei mase omogene, transferă aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă timp de 10 minute până devine omogen și elastic (aluatul nu se va lipi de suprafață).

Transferă aluatul într-un bol, acoperă-l cu un prosop de bumbac curat și lasă-l să crească timp de 30-45 de minute într-un loc cald (aluatul își va dubla volumul, se va forma o rețea de gluten).

După ce a crescut, scoate din nou aluatul pe o suprafață presărată cu făină, adaugă uleiul de măsline și frământă-l scurt.

Apoi întinde-l și formează-l astfel încât să obții un blat subțire.

Coace cu ingredientele preferate aproximativ 10-15 minute la o temperatură de 250°C (în funcție de cuptor), observând marginile pizzei dacă se rumenesc frumos.


Ingrediente: drojdie uscată Saccharomyces cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol.

Masa netă: 100 g

Masă
100.0 g

Drojdie uscată pentru pizza italiană - 100 g

Drojdie uscată pentru pizza italiană - 100 g ['drojdie uscată', ' drojdie de panificație', ' pizza italiană', ' adaos pentru pizza', ' drojdie Browin', ' pentru foccacia', ' pentru copt']
favorite

16,57 lei

165,70 RON/kg

Adaugă în coș