Alfa-amilază lichidă

SIMBOL: 405121
EAN: 5904816001587

9,73 lei

Adaugă în coș

973,00 RON/l

SIMBOL: 405121
EAN: 5904816001587


DESCRIERE

Pentru mustul din cartofi sau cereale măcinate - alfa-amilaza este o enzimă care lichefiază amidonul, pe care o vei folosi pentru a pregăti musturi din cereale măcinate (de exemplu: secară, grâu, porumb, orez) și din cartofi.Randament mare -un pachet de 10 ml îți va fi suficient pentru 50 kg de măci... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Pentru mustul din cartofi sau cereale măcinate - alfa-amilaza este o enzimă care lichefiază amidonul, pe care o vei folosi pentru a pregăti musturi din cereale măcinate (de exemplu: secară, grâu, porumb, orez) și din cartofi.
  • Randament mare - un pachet de 10 ml îți va fi suficient pentru 50 kg de măcinătură, cu o dozare de 1 ml la 5 kg de materie primă.
  • Utilizare simplă - în apă la o temperatură de 85-95⁰C, adaugă materia primă aleasă în proporție de: 1 kg de materie primă la 3-4 L de apă. Amestecă bine, apoi adaugă alfa-amilaza în cantitate de 1 ml pentru fiecare 5 kg de cereale sau cartofi.
  • Funcționează perfect cu drojdii TurboWhiskey sau Turbo Potato - datorită utilizării alfa-amilazei cu aceste drojdii de distilare, cu nutrient și glucoamilază, vei obține garanția unor băuturi delicioase și aromate!
  • Nu este pentru consum direct - alfa-amilaza este destinată pregătirii mustului și nu este potrivită pentru consum direct!


Alfa-amilaza - enzimă care lichefiază amidonul, pentru musturi din cereale măcinate (de exemplu: secară, grâu, porumb, orez) și din cartofi. Acționează eficient la temperaturi de 70 - 105°C și pH 4,5,-7,5. Cele mai bune condiții pentru descompunerea amidonului sunt obținute la temperaturi de 85-95°C și pH 5-5,5.


Mod de utilizare: 

Într-un vas, încălzește apa la temp. 85-95⁰C, adaugă materia primă în proporție de: 1 kg la 3-4 L de apă. Amestecă bine. Adaugă alfa-amilaza în cantitate de 1 ml la 5 kg de materie primă. Înainte de adăugare, dizolvă porția măsurată de enzimă într-o cantitate mică de apă pentru o mai bună distribuire în must. Menține temperatura amestecului la aproximativ 95⁰C timp de 1 oră, amestecând constant. După acest timp, lasă mustul să se răcească până ajunge la temp. 30⁰C. Adaugă plicul cu drojdii de distilare, nutrient și glucoamilază (de exemplu, TurboWhiskey BROWIN 403160 sau Turbo Potato 403400) și fermentează conform instrucțiunilor de pe ambalaj aproximativ 3-7 zile.


Dozare: 1 ml la 5 kg de materie primă.

Randament: pentru 50 kg de materie primă.


Atenție!

Produsul nu este pentru consum direct.

Mirosul specific este tipic pentru produs.



Masă
10.0 g

Tip
lichid

Randament [L]
-

Alfa-amilază lichidă

Alfa-amilază lichidă ['Enzim pentru lichefierea amidonului', ' pentru musturi', ' pentru cartofi', ' pentru musturi de cereale', ' distilate de cartofi']
favorite

9,73 lei

973,00 RON/l

Adaugă în coș