Whiskey este o băutură alcoolică obținută din fermentarea mustului de cereale și maturată în butoaie de lemn, în principal de stejar.
Drojdie pentru distilare Turbo Whiskey este un amestec special compus din drojdii, nutrienți și vitamine, ideal pentru fermentarea rapidă a musturilor de cereale (orz, secară, grâu, porumb, orez). Aceste drojdii se caracterizează printr-o toleranță ridicată la temperatură. Permit obținerea în 6-9 zile a unei băuturi cu gust caracteristic de whiskey și o tărie de 13-15% alcool.
Caracteristici esențiale:
Mod de utilizare:
Pe suprafața mustului lichefiat cu alfa-amilază (de exemplu, 4,5 kg de cereale, 15-18 L de apă), răcit la temperatura camerei, presărați conținutul plicului. După 15 minute, amestecați bine, adăugați aprox. 2 kg de zahăr și fermentați la o temperatură de 20-28°C. După 3-5 zile, adăugați o altă porție de zahăr în cantitate de aprox. 1-1,5 kg și continuați fermentarea până la oprirea eliberării de CO2. Pentru a intensifica aroma, adăugați chipsuri de stejar.
Ingrediente:
drojdii pentru distilare, fosfat de diamoniu, fosfat de potasiu, glucoamilază, vitamina B1 (clorhidrat de tiamină).
Atenție:
utilizați întregul pachet pentru un singur must.
Dimensiuni ambalaj: