Dacă faci și îți plac vinurile de casă din fructe, cu siguranță, la fel ca alți vinificatori, te confrunți adesea cu problema unui nivel prea ridicat de aciditate în musturile și băuturile tale. Află și începe să folosești Redukwas® Plus - un agent eficient care te va ajuta să reglezi aciditatea în musturile din fructe care conțin cantități semnificative de acid citric, fără a fi nevoie să diluezi excesiv musturile sau să adaugi o cantitate mare de zahăr. Cu Redukwas® Plus vei trece cu ușurință la un nivel superior de măiestrie vinicolă, obținând un vin de calitate superioară.
Redukwas® Plus este un produs dedicat în principal deacidificării musturilor și vinurilor din coacăze, zmeură, agrișe, mure, care conțin cantități semnificative de acid citric. Formula acestui nou produs permite obținerea unui vin esențial de înaltă calitate, caracterizat prin plinătatea aromei și gustului fructelor. Vei evita necesitatea deacidificării prin diluarea mustului sau mascarea acidității ridicate prin adăugarea excesivă de zahăr.
Scopul deacidificării este reducerea acidității la un nivel de 6-10 g/L, iar acest proces este cel mai eficient la o aciditate inițială a mustului/vinului de 12-18 g/L. În cazul fructelor cu aciditate inițială mai mare, de exemplu, coacăze (30-32 g/L), este necesară o diluare preliminară (de obicei 1:1), care permite obținerea nivelului recomandat de aciditate inițială.
Redukwas® Plus va influența desfășurarea corectă a procesului de fermentație, asigurând drojdiilor condiții optime de lucru, sporindu-le eficiența și dezvoltarea corectă.
Ingrediente: carbonat de calciu, hidroxicarbonat de magneziu.