Drojdie nobile, universale, uscate - ideale pentru toate tipurile de vinuri de masă.
Sunt recomandate în special pentru vinuri din agrișe, pere, caise, căpșuni, cereale, păducel, mere, măceșe, struguri albi și negri, rubarbă, stafide, cireșe, vișine, zmeură, mure, prune Reine Claude și prune maghiare, soc negru, aronia, coacăze negre, albe și roșii, afine negre.
Enovini® WS este o tulpină special selectată de drojdii pentru vinificație, care permite extracția unei cantități optime de arome din fructe. Aceste drojdii asigură obținerea unui vin blând, excelent echilibrat, cu un buchet deosebit de pronunțat, o culoare frumoasă și stabilă și o claritate ridicată.
Caracteristici esențiale:
Mod de utilizare:
Conținutul plicului se amestecă în 100 ml de apă fiartă și răcită la temp. de 30°C, se lasă timp de 20 de minute la temperatura camerei. După acest timp, soluția se toarnă în recipientul de fermentare sau în balonul cu mustul de vin.
Fișa tehnică detaliată se află în fișierele atașate.
Ingrediente:
drojdii pentru vinificație Saccharomyces cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol.
Atenție!
Pentru un proces optim de fermentare, se recomandă adăugarea de Nutrienți: cu vitamina B1 (401010), Kombi Vita (401030).
A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: data de expirare și nr. lotului pe sudură. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei. Produs destinat exclusiv enologiei, nu pentru consum direct.
Dimensiuni ambalaj: