Coci, fierbi, gătești? Dacă da, cu siguranță știi cât de important este să controlezi corect temperatura pentru rezultatul final! Avem pentru tine echipamentul care îți va ușura munca în bucătărie în timpul pregătirii delicioaselor și aromatelor delicii de casă!
Calitatea înaltă și realizarea din oțel inoxidabil, precum și sticla rezistentă la temperaturi ridicate permit utilizarea sigură a termometrului în timpul coacerii și fierberii. Dispozitivul se caracterizează printr-o scară largă de temperatură – de la 10° la 300°C. Pentru o măsurare mai precisă, termometrul are un senzor de temperatură plasat în vârf – o sondă care măsoară precis temperatura preparatului. Dispozitivul are un ceas mare și clar cu un cadran alb, pe care este plasat și un indicator roșu special. Cu ajutorul acestuia, se poate marca manual valoarea dorită a temperaturii, iar apoi se poate citi mai ușor rezultatul măsurării în timpul pregătirii preparatului. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este protecția pentru sondă, care asigură siguranța atât a utilizării, cât și a depozitării termometrului.
Controlul temperaturii poate deveni extrem de simplu? Desigur! Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda termometrului în carnea pregătită. Senzorul termic se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul vârfului, de aceea este important să te asiguri că termometrul este înfipt corect în preparatul pregătit. Este nevoie de doar un moment pentru a citi rezultatul obținut.
Folosește termometrul nostru culinar profesional și bucură-te de produse de casă delicioase!
Amintește-ți, înainte de utilizarea termometrului, trebuie să îndepărtezi protecția.
Date tehnice:
- Interval de măsurare: 10 - 300°C
- Diametrul cadranului: 5,3 cm
- Lungimea sondei: 17,5 cm