Vrei ca gătitul să devină și mai simplu? Echipază-ți bucătăria cu un termometru culinar pentru coacere, afumare și gătirea cărnii. Construcția sa solidă din oțel inoxidabil și carcasa de plastic care îl protejează de murdărie și deteriorare îți va permite să te bucuri de funcționalitatea sa pentru mult timp!
- Echipament profesional în bucătăria ta – termometrul culinar este un instrument extrem de simplu și ușor de utilizat, util în timpul coacerii, afumării și gătitului cărnii.
- Scală intuitivă – termometrul, pe lângă scala obișnuită de temperatură, are și o gradație grafică, indicând temperatura ideală pentru pui, porc, vițel, miel și vită.
- Construcție solidă – termometrul este realizat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face rezistent la temperaturi ridicate și potrivit pentru coacere, afumare și gătirea multor feluri de mâncare.
- Protecție împotriva deteriorării – termometrul vine cu o carcasă de plastic, cu ajutorul căreia protejezi sonda de murdărie și deteriorare.
Scala grafică intuitivă de pe termometru îți permite nu doar să măsori temperatura de la 0 la 120 de grade, ci și să determini temperatura ideală pentru coacerea cărnii, în funcție de tipul acesteia. Desenele animalelor de pe scală îți vor sugera la ce temperaturi este cel mai bine să pregătești puiul, porcul, vițelul, mielul și vita.
Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda – în carnea pregătită. Senzorul termic se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul sondei, de aceea este important să te asiguri că termometrul este introdus corect în mâncarea pregătită.
Echipază-ți bucătăria cu un termometru culinar pentru coacere, afumare și gătirea cărnii și creează preparate ca cei mai buni!
Dimensiuni sondă:
Ø 0,4 cm
lungime 12,5 cm.