Îți amintești să controlezi corect temperatura în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire? Avem pentru tine echipamente verificate care îți vor ușura munca în bucătărie la pregătirea mâncărurilor delicioase, de casă.
Termometru gastronomic durabil, solid realizat, din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ideal pentru controlul temperaturii din cuptorul tău, precum și a temperaturii preparatelor în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire.
Dispozitivul este echipat cu o scală dublă de temperatură: de la +35 la +100°C și de la +50 la 300°C (datele le vei citi pe un singur cadran). Precis, cu doi senzori de temperatură - unul dintre ei se află în vârful care se introduce în preparat (în zona dintre 1,3 cm și 5 cm de la începutul vârfului), iar celălalt se află lângă cadran și măsoară temperatura din jurul preparatului.
Pe cadranul termometrului este plasată suplimentar o scală grafică, care indică temperatura recomandată pentru prepararea puiului, porcului, vițelului, mielului și vitei. Dispozitivul are, de asemenea, un cadran mare, clar, alb, care va facilita și eficientiza controlul temperaturii.
Controlul temperaturii poate deveni extrem de simplu? Cu siguranță, da. Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să introduci sonda în carnea pregătită. Senzorul de temperatură se află între 1,3 cm și 5 cm de la începutul vârfului, de aceea este important să te asiguri că termometrul este introdus corespunzător în preparatul pregătit.
Folosește termometrul nostru culinar 2 în 1 cu scală dublă și bucură-te de produse delicioase, de casă!