Știi cât de important este pentru rezultatul final să controlezi corect temperatura în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire? Avem pentru tine un echipament excepțional, verificat, care îți va ușura munca în bucătărie la pregătirea mâncărurilor delicioase, de casă.
Termometru gastronomic durabil, realizat solid, din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ideal pentru controlul temperaturii în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire a mâncărurilor. Dispozitivul se caracterizează printr-o scară largă de temperatură – de la 0 la 100°C. Pentru o măsurare exactă, are pe vârf un senzor de temperatură special - o sondă care măsoară precis căldura preparatului. Pe cadran este plasată suplimentar o scală grafică, care indică temperatura corectă pentru pui, porc, vițel, miel și vită. Dispozitivul are un cadran mare, alb, ușor de citit.
Controlul temperaturii poate deveni extrem de simplu? Cu siguranță, da. Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda în carnea pregătită. Senzorul de temperatură se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul vârfului, de aceea este important să te asiguri că termometrul este introdus corespunzător în preparatul pregătit.
ATENȚIE:
Termometrul nu poate rămâne în cuptor în timpul coacerii, este destinat doar pentru controlul unic al temperaturii în timpul coacerii.
Folosește termometrul nostru culinar și bucură-te de produse delicioase, de casă!